Wie is Switch?

''Switch is actief in de verkoop en reparatie van Apple-producten en aanverwante producten sinds 1992. Vandaag is Switch de grootste Apple-verdeler van België, met 10 winkels in Vlaanderen, en 3 service centra: in Hasselt, Gent (en Sint-Martens-Latem) en aan de Noorderlaan in Antwerpen.

Switch doet méér dan Apple-producten over de toonbank schuiven: wij wensen onze klanten totaaloplossingen aan te bieden die hen de kans geven het maximum uit de fantastische producten van Apple te halen. Zo is er onze Macademie: iedereen die bij ons een Apple computer of iPad koopt, heeft de kans om in kleine groep een workshop te volgen in onze Macademie. Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor consumenten.

Leraren en studenten van 18 of ouder hebben een streepje voor bij Switch: zij krijgen het hele jaar door 6% korting op alle computers van Apple. Kortingen op software lopen op tot maar liefst 75%.

Bedrijven zijn natuurlijk ook welkom bij Switch. Voor hen hebben wij een B2B-team in Antwerpen, Hasselt en Gent. De logistieke afhandeling kan via de winkels lopen.

Onze website Switch.be geeft een overzicht van wat we allemaal doen. Naast een volledige productcatalogus vind je er de locaties en openingsuren van onze winkels en onze specifieke aanbiedingen voor leraren, studenten en bedrijven.