Terug naar overzicht

Apple Pencil (2e generatie)

Nieuw
Zoom
 • Automatisch pairen, draadloos opladen en magnetisch opbergen
 • Twee keer tikken om van tool te wisselen
 • Tikken om uit de sluimerstand te halen
 • Geen vertraging
Online: voorradig
Direct afhalen: 15 Winkels
€ 135,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Of betalen in meerdere keren met de Switch Mastercard®.

 • Thuis leveren kan natuurlijk ook. Meer info over de leveringstermijn.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen.
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden.

De nieuwe Apple Pencil bevestig je magnetisch, met een geruststellend klikje, aan de zijkant van je iPad Pro. Hij laadt dan meteen op en pairt automatisch met je device. Bovendien zit er een extra bedienings­functie op: gewoon twee keer ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Thuis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Maak kennis met de compleet nieuwe Apple Pencil.

Apple Pencil maakte meteen al duidelijk hoe tekenen of schrijven hoort aan te voelen: je werkt er volkomen vanzelf uiterst nauw¬keurig mee. De nieuwe Apple Pencil doet daar nog een schepje bovenop. Met twee keer tikken kies je een andere tool, en pairen en opladen gaat nu draadloos. Dus pak hem op en maak je punt.

Doe nog meer, nog makkelijker.

De nieuwe Apple Pencil bevestig je magnetisch, met een geruststellend klikje, aan de zijkant van je iPad Pro. Hij laadt dan meteen op en pairt automatisch met je device. Bovendien zit er een extra bedienings¬functie op: gewoon twee keer tikken en je kunt een andere tool kiezen, zonder dat je hem hoeft neer te leggen.

Nieuw naadloos design. Het design van de nieuwe Apple Pencil maakt hem nog prettiger in het gebruik. Zo heeft hij geen connector of bewegende delen meer, en opbergen is een kwestie van vastklikken. En als je een inscriptie op je Apple Pencil laat zetten, weet iedereen dat hij van jou is.

Magnetisch pairen. Draadloos opladen. De nieuwe Apple Pencil laadt op wanneer je hem met de platte kant op de rechter¬zijkant van je iPad Pro plaatst. Hij pairt dan ook automatisch met je device. En je kunt je iPad Pro en Apple Pencil nu tegelijk opladen. Het heeft iets magisch. Maar het zijn gewoon magneten.

Tik voor extra functies. Met de nieuwe Apple Pencil kun je een andere tekentool of modus kiezen door even snel twee keer met je vinger te tikken. Bovendien kun je instellen wat er dan gebeurt, zodat je de tools waar je graag mee werkt altijd bij de hand hebt.

Technologie dient de kunst.

Apple Pencil komt goed van pas als je een ingeving hebt of inspiratie hebt opgedaan. Je kunt er snel iets mee noteren, maar bijvoorbeeld ook een aquarel of een complete bouw-tekening maken. In sommige apps kun je direct annoteren, en de App Store bevat allerlei apps die nog meer mogelijk¬heden bieden voor Apple Pencil. Wat je er ook mee doet, Apple Pencil is zo handig dat je hem nooit meer los wilt laten.

Annoteer e mails, screenshots en meer.Je kunt schrijven en schetsen op e mails, en in apps als Keynote kun je iets tekenen. En wil je een screenshot maken om van commentaar te voorzien, dan druk je tegelijkertijd op de knop aan de zijkant en de knop waarmee je normaal het volume hoger zet.

De ideale tool voor kunstenaars uit alle disciplines. Met Apple Pencil kun je al je creatieve invallen meteen uitwerken. Of je nu een aquarel maakt, een interieur ontwerpt of verschillende lagen in een foto retoucheert, met Apple Pencil komt ieder idee tot leven.

Dankzij alle technologie in Apple Pencil is hij volledig intuïtief in het gebruik. Je kunt er tot op de pixel nauwkeurig mee werken, zonder merkbare vertraging. En daardoor voelt hij hetzelfde aan als het schrijf of tekengerei waar je hiervoor mee werkte.

Snel reagerend en uitermate precies. Apple Pencil is de ideale tool voor als je tot op de pixel nauw¬keurig wilt werken. Perfect als je een technische tekening of een kunstzinnig portret maakt en dus uiterst gedetailleerd moet kunnen werken. Druk harder voor dikke lijnen en zachter voor dunne. Creëer een schaduw¬effect door je Apple Pencil schuin te houden. Allemaal vrijwel zonder vertraging tussen wat je tekent en wat je ziet.

Alles werkt even gemakkelijk. Zodra je met Apple Pencil op het display van je iPad Pro tikt, komt je device uit de sluimerstand en wordt de Notities-app geopend. Je kunt bovendien je hand op het display laten rusten, want iPad Pro negeert die input. Het is dus net alsof je op een notitieblok schrijft.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MU8F2ZM/A
Merk Apple
Gewicht (kg) 0.0000
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie.