Terug naar overzicht

Apple Watch Series 4 Nike+ met GPS, 44mm kast van Spacegrijs Aluminium en Zwart geweven sportbandje

Zoom
 • Digital Crown
 • Nieuw design
 • Elektrische hartslagsensor
 • Grootste display
Online: voorradig
Direct afhalen: Geen voorraad

Normale prijs: € 429,00

Special Price € 379,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Apple Watch Series 4. Vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Zodat jij nog actiever, gezonder en beter connected kunt zijn… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4. Vanbinnen en vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Zodat jij nog actiever, gezonder en beter connected kunt zijn.

Niet zomaar veranderd. Compleet veranderd.

Het grootste Apple Watch-display ooit. Nieuwe elektrische hartslagsensor. En vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. Apple Watch Series 4 voelt helemaal vertrouwd, maar is compleet veranderd. Hij verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Het grootste Apple Watch-display ooit. Een enorm verschil.

Het meest bepalende onderdeel van Apple Watch is het display. Ook hier zoekt Series 4 de grenzen op. De uitdaging was om het groter te maken zonder de kast merkbaar te vergroten of de batterijduur te verkorten. Dankzij smallere randen is er nu ruim 30 procent meer beeldoppervlak. En door het gebruik van LTPO, een nieuwe displaytechnologie, is het energie¬verbruik verbeterd en gaat de batterij een hele dag mee.

Ronduit beter.

De ronde hoeken van het display lopen heel mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm.

Meer informatie per vierkante millimeter.

Om de nieuwe afmetingen van het display optimaal te benutten, is de interface volledig opnieuw vormgegeven. Er is nu ruimte voor extra informatie en meer detail. De nieuwe Infograaf-wijzerplaat kan tot acht wijzerplaatfuncties bevatten, zodat je in één oogopslag meer kunt zien en doen.

Digital Crown. Het wiel opnieuw uitgevonden.

De Digital Crown is zo ontworpen dat je makkelijk op Apple Watch kunt navigeren en tegelijkertijd vrij zicht houdt op het display. Bij Apple Watch Series 4 is het mechanisme compleet vernieuwd. Je voelt nu een minutieus geklik tijdens het scrollen.

Een klein wonder.

De Digital Crown was al een van de meest complexe systemen die Apple ooit heeft ontwikkeld. Op Apple Watch Series 4 is hij nog veelzijdiger, terwijl hij veel minder ruimte inneemt. Het geheel is 30 procent kleiner, maar bevat tegelijkertijd 21 procent meer onderdelen.

Altijd oog voor je hart.

De optische hartslagsensor maakt al vanaf het begin deel uit van Apple Watch. Je kunt er op elk gewenst moment je hartslag mee controleren. Hij merkt het nu ook als je hartslag onder een bepaalde drempelwaarde komt als je 10 minuten achtereen niet actief bent. Je krijgt dan een melding van een lage hartslag. Dit kan namelijk een symptoom zijn van bradycardie, een hartritmestoornis die ernstige gevolgen kan hebben als het hart niet voldoende zuurstofrijk bloed naar het lichaam pompt.

Zoveel denkwerk. In zo’n klein kastje.

De nieuwe Apple Watch is op elk vlak verbeterd. Krachtiger, veelzijdiger en toch dunner dan ooit. En de batterij gaat tot wel 18 uur mee.

Geheel nieuwe S4-chip.

De S4 is meer dan alleen een processor. Het is een complete Silicon in Package (SiP), waarbij het hele systeem in één onderdeel is samengebracht. Dit betekent dat er buiten-gewoon veel functionaliteit in een kleine ruimte past. Apple Watch is zelfs het enige product ter wereld dat volledig op een SiP draait.

Tot twee keer sneller.

Deze CPU van de vierde generatie is sneller dan ooit.2 Apps openen sneller en de prestaties zijn op alle fronten beter.

50% luidere speaker.

De speaker van Apple Watch Series 4 is groter en daardoor nog krachtiger. Het resultaat is een veel betere geluids¬kwaliteit voor Siri en Walkietalkie. De microfoon is bovendien naar de andere kant van de kast verplaatst voor goed verstaanbare telefoon¬gesprekken met minder echo.

Beschermt je. Beweegt je.

Waarschuwing bij een lage of hoge hartslag. Valdetectie en SOS-noodmelding. Plus nieuwe Ademhaling-wijzer¬platen. Apple Watch Series 4 helpt je elke dag weer om gezond te leven en gezond te blijven.

Work-outs die alles geven.

Automatische work-outdetectie. Nieuwe work-outs voor yoga en wandelen. Geavanceerde features voor hardlopers, zoals meldingen over je pasritme en tempo. En je kunt in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens zien. Welke work out je ook doet.

Gemaakt om te motiveren.

Nieuwe wedstrijden. Je activiteiten delen met vrienden. Persoonlijke coaching. Elke maand een nieuwe uitdaging. En medailles voor je geleverde prestaties. Kortom, genoeg motivatie om je Activiteit-ringen iedere dag weer rond te krijgen.

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Walkietalkie, telefoon¬gesprekken en berichten. Apple Music en Apple Podcasts. En met Opdrachten biedt Siri je slimme nieuwe manieren om je favoriete apps te gebruiken. Het zit allemaal gewoon om je pols.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MU7J2NF/A
Gewicht (kg) 0.4000
Merk Apple
Kleur Spacegrijs
Kleur band Zwart
Type band Geweven nylon
Materiaal band Geweven nylon
Sluiting Klittenband
Materiaal kast Geanodiseerd aluminium
Kleur kast Spacegrijs
Grootte kast 44mm