Terug naar overzicht

LaCie Externe SSD schijf 500GB met USB-C

SSD-opslag
Zoom
 • Snelheden tot 540 MB/s
 • USB-C en USB 3.0
 • Valweerstand tot 2 meter
 • LaCie Toolkit: Maak op elk gewenst moment met één klik een back-up
Online: voorradig
Direct afhalen: 16 Winkels

Normale prijs: € 114,95

Special Price € 89,66

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

60 seconden of minder. Hoe zou u de rest van uw dag invullen als u zo snel een back-up kan maken van foto's en ander beeldmateriaal met een hoge resolutie… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

LaCie externe SSD schijf

Geniet van meer tijd.

60 seconden of minder. Hoe zou u de rest van uw dag invullen als u zo snel een back-up kan maken van foto's en ander beeldmateriaal met een hoge resolutie? Nog meer beeldmateriaal vastleggen? Meer beeldmateriaal bewerken? Meer creëren? Met zijn snelheden tot 540 MB/s, Mac- en Windows-compatibiliteit, USB 3.0 en USB-C, een enorme capaciteit tot 2 TB en een slank, diamantgesneden ontwerp voor het leven onderweg, respecteert LaCie® Portable SSD uw kostbare tijd. Door uw tijd nooit te verkwisten.

Breng gegevens razendsnel over.

Bewerk grote volumes gecomprimeerde 4K-videobeelden. Werk in meerdere Adobe®-toepassingen tegelijk. Mix en master geluid. Wat u ook creëert, doe het vol vertrouwen met enkele van de hoogste snelheden voor bestandsoverdracht. Met sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot 540 MB/s kunt u uw materiaal rechtstreeks vanaf uw schijf bewerken. Breng één uur beeldmateriaal in minder dan één minuut over met Flash-versnelde overdrachtssnelheden.

Vandaag compatibel. En ook morgen.

USB-C is een blijvende waarde. De LaCie Portable SSD geeft hier gehoor aan met een omkeerbare USB-C-kabel, zodat u een apparaat nooit meer verkeerd aansluit. Oudere apparaten kunt u aansluiten met een kabel van het type USB 3.0-naar-USB-C.

Externe SSD. Inherente bruikbaarheid.

Als het alleen om snelheid zou gaan, zouden we daar zijn gestopt. Maar we weten dat capaciteit voor u net zo goed van belang is. Net zoals de vormfactor. Daarom is elke gigabyte aan ruimte, elke kromming en hoek met zorg doordacht om een instrument te creëren met een minimalistische stijl en maximale mogelijkheden. 2 TB biedt ruimte voor 65 uur gecomprimeerd 4K/30fps- beeldmateriaal, 20.000 RAW-beeldbestanden of 200.000 jpeg- bestanden. De valweerstand tot 2 meter helpt bestanden te beschermen tijdens het transport.

Lichter dan een kaartspel. Slank genoeg om in uw jaszak te passen.

Pas uw back-up aan

Het leven van vandaag staat gelijk aan veel apparaten en drukke schema's. En te midden van dit alles moet u uw bestanden veiligstellen. LaCie Toolkit maakt het u gemakkelijk. Maak op elk gewenst moment met één klik een back-up. Plan dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups. Synchroniseer bestanden en projecten op meerdere apparaten.

Garantie

3 jaar garantie.

Voor optimale prestaties sluit u het apparaat aan op USB 3.1 Gen2- of Thunderbolt 3- poort
Specificaties

Extra informatie

Artikelcode STHK500800
Merk LaCie
Kleur Zwart
Opslag 500GB flash opslag
Afmetingen 93.5mm x 79mm x 0.1kg (L x B x D)
Gewicht (kg) 0.0000
In de doos LaCie® Portable SSD USB-C-kabel (USB 3.1, 10 Gb/s) Kabel van het type USB-C-naar-USB-A Snelle installatiegids
Geschikt voor Appaaten met een gewone USB of USB-C Poort
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie