Terug naar overzicht

Linksys Velop Multiroom WiFi-router (3 pack)

Zoom
 • Geschikt voor elk type huis
 • Makkelijk te installeren en uit te breiden
 • 3 jaar telefonische ondersteuning
 • Gratis updates en nieuwe features
Online: voorradig
Direct afhalen: 21 Winkels
€ 299,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Of betalen in meerdere keren met de Switch Mastercard®.

 • Thuis leveren kan natuurlijk ook. Meer info over de leveringstermijn.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen.
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden.

Met dit tri-band WiFi (mesh) systeem heb je vanaf nu 100% WiFI-dekking in heel je huis! Nooit nog last van “dead spots” in je netwerk, de Velop is echt dé must voor ieder’s huis! Surf super snel, de mogelijkheden van dit netwerk zi... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Thuis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Linksys VELOP multiroom Wi-Fi mesh-systeem

Dit Tri-band WiFi (mesh) systeem zorgt ervoor dat je vanaf nu overal in je huis geniet van een stabiel WiFi-netwerk. Door dit systeem worden de mogelijkheden voor je netwerk haast onbegrensd! Je kan (indien nodig) het netwerk makkelijk uitbreiden om dit netwerk nóg te vergroten, door makkelijk een unit bij te plaatsen. Daarnaast is het installeren ervan kinderspel en heb je in slechts enkele minuten een razendsnel netwerk en een super sterk signaal!

Tri-band Wifi oplossing voor een hoge snelheid

Velop werkt met dynamische tri-band-technologie Elke band is afgestemd voor een optimale taakverdeling om overal in huis de beste Wi-Fi-prestaties te leveren. Of je nu 4K-video's wilt streamen of aan het gamen of videochatten bent, Velop levert uitzonderlijk snelle Wi-Fi voor optimale prestaties, zelfs wanneer er meerdere Wi-Fi-apparaten verbonden zijn.

Een naadloze Wifi ervaring

Het Velop mesh-systeem werkt als één netwerk dat een 100% naadloze verbinding garandeert, ook wanneer u zich van de ene kamer naar de andere verplaatst.

Bescherm uw gezin online met Linksys Shield.

Met Linksys Shield* heeft u meer controle over wat er gebeurt in uw netwerk en kunt u uw gezinsleden beter beschermen tegen de risico's online. U krijgt toegang tot Ouderlijk toezicht waarmee u heel eenvoudig de online activiteiten van uw gezinsleden kunt beheren, webinhoud selectief kunt filteren en zelfs het internet kunt pauzeren voor tijd met het gezin.

Beheer uw WiFi-thuisnetwerk waar en wanneer u wilt

Met de Linksys-app op een smartphone of tablet kunt u uw WiFi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig controleren en beheren.

 • Gasttoegang: Creëer een apart WiFi-netwerk met wachtwoordbeveiliging voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.
 • Ouderlijk toezicht: Met deze functie maakt u internetgebruik veilig voor uw kinderen, zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor specifieke apparaten blokkeren.
 • Apparaatprioritering: Geef voorrang aan de apparaten waarvoor snelheid van groot belang is.

 • Stijlvol en compact design

  Velop is ontworpen voor optimale Wi-Fi-prestaties. De mooie strakke vormgeving maakt Velop-nodes ook geschikt om ze in het zicht en uit de buurt van obstakels te plaatsen voor de beste Wi-Fi-beleving in huis. De compacte Velop-nodes zijn gemakkelijk overal in huis neer te zetten en nemen minder ruimte in beslag dan traditionele routers. Het torenontwerp maakt verticale plaatsing van de antenne mogelijk voor een betere verspreiding van het Wi-Fi-signaal door het hele huis. Bovendien zijn de nodes voorzien van een kabelbeheersysteem dat is ontworpen om aangesloten kabels te verbergen en jouw huis netjes te houden.

  Technische ondersteuning

  Velop biedt al zijn gebruikers drie jaar technische ondersteuning aan, via een speciaal telefoonnummer.

  Bereid makkelijk je netwerk uit

  Merk je dat je Linksys Duo of Trio pakket nog steeds niet sterk genoeg is om heel je netwerk te optimaliseren? Dan plaats je super makkelijk een extra unit bij. Het installeren en instellen van de Linksys Velop WiFi-routers is echt kinderspel dankzij de makkelijke app en gebruiksgemak!

  *Linksys Shield is een dienst waarop u ziek via de Linksys-app kunt abonneren en werkt alleen met een Velop Tri-band Mesh WiFi-systeem. Shield is pas zichtbaar als u de Linksys-app heeft gedownload, een account heeft gecreëerd en bent ingelogd. De prijzen vindt u in de App Store en de Google Play Store.

  Specificaties

  Extra informatie

  Artikelcode WHW0303-EU
  Merk Linksys
  Model Velop
  Kleur Wit
  Functies Wi-Fi mesh-systeem met gelijktijdig gebruik van drie frequentiebanden (tri-band)
  Naadloze Wi-Fi
  Eenvoudige bediening via app
  3 jaar garantie en ondersteuning
  Auto-fix en directe meldingen
  Draadloos-netwerk Wifi 802.11a/b/g/n/ac
  Radio-uitgangsvermogen 2,4GHz- en 5GHz-banden
  Beveiliging WPA2 personal
  Netwerktechnologie Tri-band AC2200 (867 + 867 + 400 Mbps)‡ met MU-MIMO en 256-QAM
  Afmetingen 7,9 x 7,9 cm x 18,5 cm (l x b x h)
  Gewicht (kg) 0.0000
  In de doos Linksys Velop-nodes
  Ethernet-kabel
  3 voedingsadapters
  Snelstartgids
  Gedrukte documentatie