Terug naar overzicht

Eve Smoke (slimme rookmelder)

Zoom
 • Regelt temperatuur in huis
 • Automatisch je huis verwarmen
 • Bediening via Eve app
 • Geen basisstation nodig
Online: niet voorradig
Direct afhalen: 17 Winkels
€ 119,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Eve Smoke is het betrouwbare Homekit-accessoire dat meldingen doorgeeft als er sprake is hitte of rook. Het verbonden alarm geeft automatisch een melding door via jouw device zodat je je geen zorgen hoeft te maken… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Eve Smoke (slimme rookmelder)

Eve Smoke is het betrouwbare Homekit-accessoire dat meldingen doorgeeft als er sprake is hitte of rook. Het verbonden alarm geeft automatisch een melding door via jouw device zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Altijd verbonden

Mocht je meerdere Eve Smoke’s aanschaffen herkennen deze meteen wanneer er rook of hitte gedetecteerd wordt. Als één signaal gegeven wordt krijgen de andere Eve Smoke’s hetzelfde signaal doorgestuurd. Daarnaast is het mogelijk om verlichtingscenes in te stellen zodat er een veilig pad gecreëerd wordt in jouw huis.

Eve Home-serie

Met de Eve-producten maak je jouw huis nog slimmer. Gebruik je iPhone of iPad en vraag Siri naar de temperatuur in huis, vraag of je de ramen en deuren wel goed dicht hebt gedaan of gebruik Eve Energy om jouw apparaten in huis met je stem te bedienen.

Eve-producten

Met Eve Door & Window weet je wanneer een deur of raam in huis open of dicht is. De Eve Motion is een bewegingssensor die andere HomeKit-accessoires of ingestelde scènes kan activeren op basis van beweging. Met Eve Energy kun je elk apparaat in huis aanzetten, simpelweg door je eigen stem te gebruiken en het te vragen aan Siri. Daarnaast kun je ook het energieverbruik van apparaten in huis bijhouden. Eve Room meet de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid in huis. Heb je het koud of warm? Met Eve Thermo regel je de perfecte en meest comfortabele temperatuur voor in huis. Daarnaast kun je de temperatuur aanpassen aan je dagelijkse routine. Wil je ook de buitentemperatuur weten? Eve Weather meet de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk buiten.

Eve-producten instellen

Elk producten van de Eve-serie bedien je eenvoudig met de Eve Home-app. Vanuit deze app kun je alle producten van de Eve-serie in jouw huis bedienen. Heb je thuis al andere HomeKit-accessoires? Dan zie je deze ook in de app. Ook de ingestelde zones, kamers en andere HomeKit-instellingen vind je in de app. Ook het opstarten van een nieuw huis gaat razendsnel. Zet het desbetreffende product aan en zorg ervoor dat je iPhone of iPad in de buurt blijft, want de Eve-producten werken allemaal via bluetooth. Daarna gebruik je de HomeKit-code die zowel aan de binnenkant van de verpakking als op de producten zelf staat. Vervolgens wordt het Eve-product gekoppeld aan je HomeKit-systeem, waardoor je ze met je stem door middel van Siri kunt bedienen. Natuurlijk kun je ze ook via de app bedienen. Let op: de Eve Home-app is niet geschikt voor Apple Watch. Natuurlijk kun je de producten dan wel via Siri bedienen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 10EAP1701
Merk EVE
Model Eve Smoke (slimme rookmelder)
Geschikt voor Alle Apple apparaten met iOS 11.3 of later
Afmetingen 11,6 x 4,9 cm
Gewicht (kg) 0.0000
Compatibiliteit Alle Apple apparaten met iOS 11.3 of later
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie