Terug naar overzicht

Adobe Photoshop Lightroom 6

Zoom
 • Voor Windows & Mac
 • Foto’s makkelijk delen en converteren
 • Geavanceerde tools
 • Panorama / HDR samenvoegen
Online: voorradig
Afhalen: 2 Stores
€ 131,89

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Lightroom 6 is de meest recente versie van dé professionele fotografie-app van het moment! Met de nieuwe mogelijkheden kan je uw foto’s nog beter maken in een mum van tijd! Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Adobe Photoshop Lightroom 6

Lightroom 6 is de meest recente versie van dé professionele fotografie-app van het moment! Met de nieuwe mogelijkheden kan je uw foto’s nog beter maken in een mum van tijd!

Leg het volledige bereik van licht vast.

Creëer verbluffende afbeeldingen op basis van extreem contrastrijke scènes. Met het nieuwe HDR samenvoegen kan je meerdere, met verschillende belichtingsinstellingen gemaakte foto's combineren tot een enkele afbeelding met een hoog dynamisch bereik.

Je fotografie overal beschikbaar.

Met Lightroom heb je je fotografie op één locatie. Je kan je foto's organiseren, bewerken en delen vanaf elke locatie — op je computer, op het web, op je iPad en op je iPhone- of Android-apparaten. Je kan je foto's zelfs rechtstreeks van je telefoon naar Lightroom verplaatsen terwijl je ze maakt. Synchronisatie geschiedt automatisch, zodat een favoriete foto die je op één locatie bewerkt of markeert automatisch op alle andere locaties wordt bijgewerkt.

Je beste opnamen. Nog beter gemaakt.

Je foto's komen niet altijd overeen met het tafereel zoals je het herinnert. Maar met Lightroom beschik je over alle gereedschappen die je nodig hebt om het beste in je fotografie naar voren te brengen. Verbeter de kleuren, maak saaie opnamen levendiger, verwijder storende objecten, trek scheve opnamen recht, en nog veel meer. Je legde het moment vast. Maak het vervolgens van jezelf.

Breder dan breed.

Met het nieuwe Panorama samenvoegen kun je meerdere afbeeldingen combineren, inclusief RAW-bestanden, om zo verbluffende panorama-opnamen te creëren.

Vind eenvoudig foto's van familie en vrienden.

Selecteer een specifiek gezicht in een foto, waarna Lightroom CC met behulp van gezichtsherkenning zoekt naar die persoon in al je andere afbeeldingen.

Snellere prestaties.

Importeer en perfectioneer je foto's sneller dan ooit. Lightroom benut compatibele grafische processors om de snelheid te vergroten, vooral wanneer je afbeeldingen verbetert in de module Ontwikkelen.

Grotere presentaties.

Lightroom maakt het mogelijk je beste beelden, video’s en muziek om te zetten in een prachtige videopresentatie met behulp van professionele effecten zoals pannen en zoomen.

Ondersteuning voor meer apparaten.

Lightroom is nu beschikbaar op Android-apparaten. En net als op een iPad en iPhone, worden al je bewerkingen terug gesynchroniseerd naar je computer.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 65237570
Gewicht (kg) 0.0800