Terug naar overzicht

Yale Smart keypad

Nieuw Web exclusief
Zoom
 • Toegang voor gasten
 • Eenvoudige installatie
 • Slechts één druk op de knop
 • Altijd op de hoogte
Online: voorradig
€ 69,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Of betalen in meerdere keren met de Switch Mastercard®.

 • Thuis leveren kan natuurlijk ook. Meer info over de leveringstermijn.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen.
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden.

De Yale Smart Keypad is hét perfecte accessoire voor het slimme deurslot Linus® en is gebruiksvriendelijk voor iedereen! Dit accessoires leent zich perfect voor het verlenen van toegang tot je woning voor vrienden, familie of gasten. Ma... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Thuis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Yale Smart keypad

De Yale Smart Keypad is hét perfecte accessoire voor het slimme deurslot Linus® en is gebruiksvriendelijk voor iedereen! Dit accessoires leent zich perfect voor het verlenen van toegang tot je woning voor vrienden, familie of gasten. Maar ook de schoonmaakster of de hondenuitlaatservice laat je eenvoudig binnen. Het enige dat je hoeft te doen is een 4- tot 6-cijferige toegangscode voor ze aanmaken. Ideaal! Met de Smart Keypad van Yale behoren zorgen over (verloren) sleutels tot het verleden!

Toegang voor gasten

Maak op elk moment van de dag een unieke code aan vanaf je smartphone. Je kunt maximaal 256 gebruikers aanmaken, zodat je toegang kunt verlenen aan je familie, vrienden, de hondenuitlaatservice en iedereen die je vertrouwt.

Geen zorgen meer

Je hebt geen omkijken meer naar je sleutels en hoeft niet bang te zijn dat de accu van je telefoon bijna leeg is. Met je Yale Smart Keypad ontgrendel je namelijk eenvoudig je deur! Verwacht je nieuwe gasten voor je vakantiewoning? Met het Yale Linus® slot en de Smart Keypad stuur je ze een eenvoudig een pincode en laat je ze binnen, ook als je nog aan het werk bent!

Eenvoudige installatie

De Yale Smart Keypad kan eenvoudig aan de buitenkant van je huis gemonteerd worden op een houten, gestuukte of bakstenen wand. Omdat dit accessoire gevoed wordt door twee AAA-batterijen, is er geen bekabeling nodig en is de installatie een fluitje van een cent.

Altijd op de hoogte

Via de Activiteiten-feed in de Yale Access App zie je hoe en wanneer je deur vergrendeld en ontgrendeld is.* *Voor live updates vanop afstand in de Activiteiten-feed is de Yale Connect WiFi Bridge nodig.

Slechts één druk op de knop

Met één druk op de knop vergrendel je eenvoudig je deur. Bespaar tijd wanneer je weggaat en sluit je deur met slechts een aanraking. Makkelijker kan niet!

Het ultieme gevoel van gastvrijheid

Met een Yale Linus® slot en een Smart Keypad kun je jouw gasten overal ter wereld* in laten checken. Je kunt jouw gasten een vlotte, slimme check-in garanderen zonder dat je de sleutels onder een bloempot hoeft te verstoppen. *Voor functies vanop afstand is een Yale Connect WiFi Bridge vereist.

Yale Access App

Download onze gratis Yale Acces App voor iOS en Android. Ons slimme deurslot Linus® werkt samen met ons Yale Access assortiment.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode A000401594
Merk Yale
Gewicht (kg) 0.2500