Terug naar overzicht

Logitech Slim Folio voor Apple iPad (5e en 6e generatie)

Zoom
 • Drie eenvoudige standen
 • Comfortabel typen zoals op een laptop
 • Handig geïntegreerd toetsenbord
 • Optimale standen voor typen en kijken
Online: niet voorradig
Direct afhalen: 2 Winkels
€ 99,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Nu kunt u waar dan ook op uw iPad (5e en 6e gen.) typen zoals op een laptop. Dankzij het dunne, lichte ontwerp is de alles-in-één case gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen, terwijl uw iPad wordt beschermd tegen stoten… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Slim Folio voor Apple iPad (5e en 6e generatie)

Verander uw iPad Met één klik in een laptop

Nu kunt u waar dan ook op uw iPad (5e en 6e gen.) typen zoals op een laptop. Dankzij het dunne, lichte ontwerp is de alles-in-één case gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen, terwijl uw iPad wordt beschermd tegen stoten, krassen en morsen. Met de SLIM FOLIO kunt u uw iPad in de perfecte typ- of weergavehoek vastzetten en stevig op elk oppervlak plaatsen, waar u ook werkt: aan een tafeltje in een café, aan een bureau of op uw schoot.

Drie eenvoudige standen

Typen, weergeven en beschermen. Deze alles-in-één toetsenbordcase is eenvoud op zijn best.

Comfortabel typen zoals op een laptop

Geniet van uren comfortabel en flexibel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen die het hele toetsenbord in beslag nemen zodat u genoeg plaats heeft voor uw handen. Onze hoogwaardige mechanische toetsenborden zijn ontworpen met een activeringspunt van 1,5 mm voor de perfecte weerstand telkens wanneer u een toets indrukt, zodat u snel en nauwkeurig kunt typen. Met een volledige rij sneltoetsen kunt u uw favoriete iOS-acties uitvoeren en uw productiviteit optimaliseren.

Handig geïntegreerd toetsenbord

Het toetsenbord van de SLIM FOLIO is ingebouwd in de case, zodat het niet kwijt kan raken en beschikbaar is zodra u het nodig heeft.

Optimale standen voor typen en kijken

In de typstand houdt de SLIM FOLIO uw iPad in een hoek van 58° die perfect is om werk gedaan te krijgen. Klap de case in de weergavestand en SLIM FOLIO houdt de iPad in een hoek van 10°, die optimaal is om uw favoriete programma's te kijken.

Bescherming van voor- en achterkant

SLIM FOLIO omhult uw iPad zorgvuldig voor volledige bescherming tegen stoten, krassen en morsen. De buitenste laag van technisch textiel voelt zacht aan, maar is bestand tegen slijtage. Aan de binnenkant zorgen een lichtgewicht frame en toetsenbordmodule voor structurele integriteit, zonder uw iPad onnodig zwaar te maken.

Een plek voor Apple Pencil

Schets, schrijf en berg uw Apple Pencil dan op waar die niet kwijtraakt of in de weg zit. De handige houder houdt hem stevig op zijn plaats totdat u hem weer nodig heeft.

Betrouwbare Bluetooth-verbinding

De SLIM FOLIO gebruikt geavanceerde draadloze Bluetooth® LE voor een betrouwbare, energiezuinige en stabiele verbinding tussen iPad en toetsenbord. Stel de verbinding één keer in en uw toetsenbord maakt daarna automatisch verbinding wanneer u uw iPad in de typstand zet.

Batterijlevensduur van 4 jaar

SLIM FOLIO maakt gebruik van vervangbare knoopcelbatterijen om uw toetsenbord van stroom te voorzien. Dankzij slim energiebeheer kunt u SLIM FOLIO tot 4 jaar lang gebruiken zonder de batterijen te hoeven vervangen. De automatische aan/uit-functie zet uw iPad aan wanneer u de Folio-case opent en zet hem weer in slaapstand wanneer u deze sluit, zodat u kostbaar batterijvermogen bespaart.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 920-009019
Merk Logitech
Kleur Zwart
Model Slim Folio voor Apple iPad (5e en 6e generatie)
Toetsindeling Frans/Belgisch (AZERTY)
Verbinding Draadloos
Voeding Batterij
Afmetingen 246,2 mm x 177,66 mm x 24,56 mm
Gewicht (kg) 0.0000
In de doos Slim Combo-toetsenbordcase Documentatie
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie