Terug naar overzicht

Logitech Combo Touch voor iPad Pro 12,9 inch M1 (5e generatie)

Nieuw
Zoom
 • Volledig toetsenbord
 • Verlichte toetsen
 • Multi-touch trackpad
 • Gebruikt Smart Connector
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: Geen voorraad
€ 229,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Of betalen in meerdere keren met de Switch Mastercard®.

 • Thuis leveren kan natuurlijk ook. Meer info over de leveringstermijn.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen.
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden.

Maak kennis met de toetsenbordcase die een compleet nieuw niveau van veelzijdigheid biedt. Typ, bekijk, teken en lees met iPad Pro, terwijl de voor- en achterkant en de hoeken goed beschermd blijven. Met de nieuwe click-anywhere trackpad ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Thuis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Logitech Combo Touch voor iPad Pro 12,9 inch

Maak kennis met de toetsenbordcase die een compleet nieuw niveau van veelzijdigheid biedt. Typ, bekijk, teken en lees met iPad Pro, terwijl de voor- en achterkant en de hoeken goed beschermd blijven. Met de nieuwe click-anywhere trackpad plus het kenmerkende laptop-achtige toetsenbord van Logitech, kun je moeiteloos werken en creëren. De mogelijkheden? Die zijn eindeloos.

Veilige, goed passende bescherming

Het is niet alleen voor bescherming. Het is voor gemoedsrust. De Combo Touch past perfect om je iPad en beschermt zo de voorkant, achterkant en hoeken tegen schuren en stoten. Wees gerust, je iPad zit veilig in de case en glijdt er niet uit. Zo kun jij je concentreren op wat belangrijk is, namelijk dingen gedaan krijgen. Zelfs als je van je bureau naar de woonkamer moet of hem meeneemt voor onderweg.

Dag en nacht typen

Verlichte toetsen passen zich automatisch aan je omgeving aan met 16 helderheidniveaus, zodat je je toetsen kunt zien en gefocust kunt blijven bij elk soort licht. Met de sneltoetsen boven aan het toetsenbord kun je de helderheid handmatig aanpassen.

Je vingers zullen je dankbaar zijn

Elk toetsenbord dat Logitech maakt, steunt op 20 jaar ervaring in het typen, zodat je toetsaanslagen vloeiend, natuurlijk en nauwkeurig zijn. Geniet van uren comfortabel typen dankzij de grote, ruim geplaatste toetsen die het hele toetsenbord in beslag nemen zodat je genoeg plaats hebt voor je handen. Logitech-toetsenborden hebben een schaarmechanisme onder elke toets voor keer op keer de perfecte weerstand.

Vier gebruiksstanden

Combo Touch is flexibel genoeg voor elke taak. Typmodus: Klik het toetsenbord aan de iPad-case. Zet de iPad-case rechtop en trek de standaard uit om aantekeningen of e-mails te typen. Weergavestand: Maak het toetsenbord los en trek de standaard uit om films en tv-programma's te bekijken. Tekenmodus: Trek de standaard helemaal uit naar achteren voor de perfecte hoek om aantekeningen te maken met Apple Pencil. Leesstand: Klap de standaard in en maak het toetsenbord los om boeken, artikelen en meer te lezen.

Aanzetten en koppellen met één klik

Batterijen zijn niet inbegrepen, omdat je ze nooit nodig hebt. De Combo Touch krijgt stroom van de Smart Connector en gebruikt deze ook om verbinding te maken en gegevens veilig over te dragen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 920-010210
Merk Logitech
Model Hoesjes met toetsenbord
Sluiting Magneet
Kleur Grijs
Geschikt voor
 • iPad Pro 12,9 inch (5e generatie)
 • Gewicht (kg) 0.0000