Terug naar overzicht

Belkin WeMo Insight Switch

Zoom
Merk: Belkin
 • Inzicht in energieverbruik
 • Apparaten aan- of uitzetten
 • Tijdschema's instellen
 • Modulair
Product niet op voorraad
€ 59,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden

De WeMo Insight Switch met Wi-Fi-ondersteuning verbindt uw huishoudelijke apparaten en elektronica met uw Wi-Fi-netwerk. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Uw elektronische apparaten aan- of uitzetten en controleren, waar u ook bent

De WeMo Insight Switch met Wi-Fi-ondersteuning verbindt uw huishoudelijke apparaten en elektronica met uw Wi-Fi-netwerk. Zo kunt u apparaten aan- of uitzetten, meldingen instellen en de status van een apparaat wijzigen, waar u ook bent. De WeMo Insight Switch houdt toezicht op uw elektronische apparaten en stuurt informatie over het energieverbruik rechtstreeks naar uw smartphone of tablet. Ideaal om te koppelen met elektrische kachels, airconditioning, tv's, wasmachines, drogers, ventilatoren, lampen en meer.

Regels en tijdschema's instellen en meldingen ontvangen

Download de gratis WeMo-app op zo veel smartphones en tablets als u wilt en stel regels en tijdschema's in. Met de WeMo-app kunt u alle kanten op. U kunt heel eenvoudig regels instellen en deze net zo eenvoudig weer aanpassen. U kunt zelfs meldingen ontvangen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

Zo kunt u een melding ontvangen als de wasmachine klaar is, zodat uw net gewassen kleding niet verkreukelt; in de gaten houden of uw kind niet te lang tv kijkt en eventueel de tv op afstand uitzetten; of controleren of u niet vergeten bent de elektrische kachel uit te zetten.

Inzicht krijgen in het energieverbruik in huis

De WeMo Insight Switch helpt u bij het verlagen van uw energierekening doordat u tijdschema's kunt instellen, het energieverbruik van elektronica in de gaten kunt houden en inzicht kunt krijgen in welke apparaten het vaakst worden gebruikt. U kunt een melding ontvangen als apparaten nog aan staan. Vervolgens kunt u, waar u ook bent, bepalen of u het apparaat aan laat staan of alsnog uitschakelt. Check bijvoorbeeld of u de airconditioning onbedoeld aan heeft laten staan en schakel deze eventueel uit; controleer of uw kinderen videospelletjes aan het spelen zijn in plaats van huiswerk te maken; of programmeer een elektrische kachel zodat deze vijf minuten voordat u thuiskomt aan gaat.

Met WeMo kunt u tijdschema's instellen en regels maken zodat apparaten in actie komen op een bepaald tijdstip of bij zonsopgang of -ondergang. Daarnaast kunt u meldingen ontvangen voor elk apparaat dat is aangesloten op een WeMo Insight Switch.

Welkom in een modulaire wereld

Een van de voordelen van WeMo is dat het modulair is. U kunt één lamp bedienen of al uw lampen. Eerst één onderdeel uitproberen of meteen voor een volledig 'smart home' gaan. Er is een WeMo-product voor elke situatie: lichtschakelaars voor uw buitenlamp of voor uw sfeervolle verzonken plafondlampen. Schakelaars voor uw lampen en ventilatoren met stekker. Insight Switches voor apparaten waarvan u het energieverbruik wilt bijhouden. Bedien ze allemaal vanuit de app, zonder hub. Breid uw 'smart home' steeds verder uit.

Over Belkin

Al 30 jaar richt Belkin zich op het ontwerpen van producten die inspelen op het dagelijks leven van de gebruiker. De combinatie van design, functionaliteit en technologie zorgen ervoor dat ons leven niet alleen mooier wordt, maar ook een stuk makkelijker. Bij de hoesjes van Belkin komt de designkant duidelijk naar voren en de vele kabels en autoladers benadrukken het functionele aspect. De uitstekende kwaliteit, het innovatief ontwerp en de geavanceerde technologie maken de producten van Belkin perfect voor ieders dagelijks leven.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode F7C029CA
Gewicht (kg) 0.0000
Merk Belkin
Model WeMo
Functies Apparaten bedienen vanaf je smartphone of tablet
Service & garantie N/B
Voeding Netstroom, aan te sluiten op ieder normaal stopcontact
Systeemvereisten N/B
Maat N/B
In de doos 1 WeMo Switch
Geschikt voor iPhone 5 of hoger, iPad 4 of hoger, iPod touch 5e gen. of later
Afmetingen N/B
Compatibiliteit N/B
Kleur Wit
Meegeleverde software N/B