Terug naar overzicht

Belkin Thunderbolt 3 Kabel 0.5m

Zoom
 • Thunderbolt 3 kabel
 • USB-C aansluitingen
 • Ondersteunt 4K/Ultra HD
 • Tot 20 Gbps data-overdracht

Onze webshop is tijdelijk offline

Onze excuses voor het ongemak. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Online: niet voorradig
Direct afhalen: 1 Winkel
€ 30,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Profiteer van extreem hoge snelheden, meer pixels in 4K en uitstekende stroomvoorziening met de USB-C naar USB-C Thunderbolt 3-kabel. Deze kabel is compatibel met Thunderbolt 3 en USB 3.1 en verzorgt de overdracht van gegevens tussen t... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Sneller dan ooit

Thunderbolt, bekend om zijn superhoge snelheden, high-definition-prestaties en hoge uitgangsvermogen, heeft een upgrade gehad. Gegevensoverdracht tussen Thunderbolt 3-apparaten vindt plaats met snelheden van tot wel 40 Gbps, waardoor deze kabel ideaal is voor de overdracht van grote hoeveelheden gegevens en het aansluiten van Ultra HD-displays. Bovendien levert hij tot 100 watt voor de stroomvoorziening van aangesloten apparaten en ondersteunt hij het doorlussen van tot wel zes Thunderbolt 3-apparaten.$ Profiteer optimaal van al uw Thunderbolt 3-randapparatuur met deze ultieme, smart, high-speed kabel.

Snellere gegevensoverdracht

Deze Thunderbolt 3-kabel van 0,5 meter ondersteunt gegevensoverdracht tussen Thunderbolt 3-apparaten met verbazingwekkend hoge snelheden van tot wel 40 Gbps. Hij is bovendien backwards-compatible en ondersteunt gegevensoverdracht met tot 10 Gbps voor USB 3.1-apparaten, tot 5 Gbps voor USB 3.0-apparaten en tot 480 Mbps voor USB 2.0-apparaten.

Ondersteunt ultra high-definition displays

De Thunderbolt 3-kabel ondersteunt de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met tot 40 Gbps - ideaal voor high-definition video's. De kabel is geschikt voor Thunderbolt-, 5K- en Ultra HD-displays, waardoor het delen van beeldmateriaal op meerdere schermen heel eenvoudig is, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

Oplaadfunctionaliteit

De Thunderbolt 3-kabel kan ook gebruikt worden voor de stroomvoorziening van Thunderbolt 3- en USB-C.™-apparaten met een vermogen van maximaal 100 watt. Dit betekent dat u op deze apparaten geen voedingsadapter hoeft aan te sluiten.

Praktische lengte

De Thunderbolt 3-kabel van 0,5 meter is een compacte oplossing voor het aansluiten van Thunderbolt-randapparatuur zoals dockingstations en harde schijven - ideaal voor de apparaten op en rond uw bureau.

Thunderbolt 3-compatible

Naast de uitvoerige testen waaraan alle Belkin-kabels worden onderworpen, heeft deze kabel ook speciale testen ondergaan om aan de Thunderbolt-normen van Intel te voldoen. We hebben de duurzaamheid en functionaliteit dus zo grondig getest dat we een volledig met Thunderbolt 3 compatibele kabel kunnen aanbieden met de kwaliteit die hoort bij een kabel van Belkin.

Sneller, krachtiger, slimmer

Met Thunderbolt-technologie ondergaat USB een verandering. Voor meer informatie over de voordelen van Thunderbolt, van gegevensoverdracht met hoge snelheden en ondersteuning van HD- en 4K-videokwaliteit tot stroomvoorziening van aangesloten apparaten en nog veel meer, verwijzen we u naar onze speciale Thunderbolt-pagina. Hier leest u alles wat u moet weten over deze technologie en hoe u deze naadloos in uw leven kunt introduceren.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode F2CD084bt0.5MBK
Gewicht (kg) 0.0000
Merk Belkin
Kleur Zwart
Connectors Thunderbolt 3
Lengte 0.5m
Geschikt voor iMac, iMac Pro, MacBook Pro (13" en 15")
Compatibiliteit Geschikt voor alle apparaten met USB-C aansluiting (voor optimale snelheid is Thunderbolt 3 vereist).
Service & garantie Op dit product is 2 jaar consumenten garantie van toepassing.