Terug naar overzicht

Belkin Boost Up draadloze oplader (10 watt) standaard - Wit

Zoom
 • Antislipstandaard met een voet
 • Elektromagnetische afscherming tegen interferentie
 • Qi-gecertificeerde spoel voor meer kracht
 • Een thermische sensor
Online: voorradig
Direct afhalen: Geen voorraad

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

De snelste laadoplossing voor apparaten met qi-ondersteuning is nu beschikbaar. Het boost↑up bold draadloze 10w-laadstation levert 10 watt, waardoor hij razendsnel oplaadt… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Snelste draadloze qi™-laadoplossing

De snelste laadoplossing voor apparaten met qi-ondersteuning is nu beschikbaar. Het boost↑up bold draadloze 10w-laadstation levert 10 watt, waardoor hij razendsnel oplaadt, en biedt optimaal draadloos laden voor iPhone-modellen vanaf de iPhone 8, waaronder de iPhone XS, XS Max en XR.

Bespaar tijd met sneller draadloos opladen

Met het boost↑up bold draadloze laadstation kunnen all smartphones met qi-ondersteuning draadloos worden opgeladen met maximaal 10 watt. Dit hogere laadvermogen betekent dat het laadstation sneller oplaadt dan draadloze laders van 5 watt en de standaard wandladers van 5 watt die meestal worden meegeleverd met een iPhone.

Universele compatibiliteit

Qi is een erkende draadloze standaard in ontwikkeling, die eigendom is van het wireless power consortium (wpc). Het doel is om makkelijke en veilige draadloze laadoplossingen te leveren die compatibel zijn met alle apparaten die het qi-logo dragen. Alle draadloze laders van belkin zijn zo ontwikkeld dat ze de qi-standaard voor draadloos opladen, zoals uiteengezet door het wpc, ondersteunen. Deze volledig qi-gecertificeerde draadloze lader is daarom compatibel met alle apparaten die qi ondersteunen.

Geoptimaliseerd voor betere prestaties

Het boost↑up bold draadloze 10w-laadstation is speciaal ontwikkeld voor optimale prestaties voor alle qi-smartphones. Smartphones worden niet alleen opgeladen met de hoogst mogelijke snelheid, maar behouden tijdens het opladen ook hun functionaliteit. Dankzij de hoogwaardige afscherming en precisieweerstanden van deze draadloze lader wordt interferentie geminimaliseerd, waardoor de levensduur van de batterij en belangrijke telefoonfuncties, zoals het netwerksignaal, touchscreen, wi-fi, bluetooth en lte, niet worden verstoord.

Ledlampje geeft de laadstatus aan

Een subtiel ledlampje geeft aan dat uw telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Het lampje is ontworpen om de omgeving of uw slaap niet te verstoren. Als het lampje wit is, wordt uw apparaat optimaal opgeladen.

Detectie van onbekende voorwerpen

Een ledlampje waarschuwt als er onbekende voorwerpen, zoals sleutels of munten, op de draadloze lader ligt die het opladen negatief zouden kunnen beïnvloeden. Detectie van onbekende voorwerpen helpt voorkomen dat de lader onnodig stroom verbruikt en warmte afgeeft, waardoor de smartphone of andere warmtegevoelige voorwerpen beschadigd kunnen raken. Wanneer u magnetische houders, metalen hoesjes of andere voorwerpen tussen uw telefoon en de lader plaatst, werkt de lader mogelijk minder goed en kunnen magnetische strips of rfid-chips (o.a. Te vinden in creditcards, toegangspassen en paspoorten) beschadigd raken. Verwijder dergelijke gevoelige voorwerpen uit uw hoesje voordat u uw smartphone oplaadt, of zorg dat deze voorwerpen zich niet tussen de achterkant van uw telefoon en de lader bevinden.

Geschikt voor gebruik in combinatie met een hoesje

U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Het boost↑up bold draadloze laadstation is namelijk zo ontwikkeld dat het bij gebruik van lichte kunststof hoesjes tot 3 mm dik gewoon uw apparaat oplaadt. (niet geschikt voor metalen hoesjes.)

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode F7U052VFWHT
Merk Belkin
Kleur Wit
Gewicht (kg) 0.0000
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie