Terug naar overzicht

Belkin Boost Up draadloze oplader - Wit

Zoom
 • Snel draadloos opladen
 • Qi-gecertificeerd
 • Compatibel met hoesjes tot 3 mm dik
 • Statuslampje
Online: niet voorradig
Direct afhalen: 10 Winkels

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Geoptimaliseerd/snel opladen. Leg uw telefoon eenvoudigweg op het laadstation voor een snelle powerboost… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Snel draadloos opladen eenvoudig gemaakt

Geoptimaliseerd voor het snel opladen van Samsung-apparaten met tot 9 watt en Apple-apparaten met tot 7,5 watt zodat u uw toestel altijd op de veiligste manier draadloos kunt opladen. Leg uw telefoon eenvoudigweg op het laadstation voor een snelle powerboost.

Universele Qi-compatibiliteit

Deze lader is geschikt voor het opladen van alle telefoons met Qi-ondersteuning. Het BOOST↑UP draadloze 10W-laadstation is speciaal ontwikkeld voor het opladen van Apple- en Samsung-smartphones met de hoogst mogelijke snelheid en levert tot 5 W aan alle andere Qi-apparaten.

Compatibel met hoesjes tot 3 mm

U hoeft uw toestel niet uit zijn hoesje te halen. Onze BOOST↑UP draadloze laadstations zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze door de meeste lichte, kunststof hoesjes (tot 3 mm) heen opladen.

Statuslampje voor weergave correcte werking

Vreemde voorwerpen als sleutels en munten kunnen het opladen verstoren en er zelfs voor zorgen dat draadloze laders onnodig warmte afgeven. Deze warmte kan ervoor zorgen dat uw eigendommen smelten of beschadigd raken. Met het draadloze laadstation van Belkin hoeft u hier niet bang voor te zijn want het statuslampje geeft aan of alles in orde is. Een wit lampje betekent dat uw telefoon op de juist plek ligt en wordt opgeladen en een oranje lampje waarschuwt u dat er een vreemd voorwerp op het laadoppervlak ligt. Het lampje is zo ontworpen dat het niet storend is.

Quick charge 3.0-wandlader meegeleverd

De Quick Charge 3.0-wandlader en de bijbehorende kabel zorgen voor optimale stroomvoorziening van het draadloze laadstation. U kunt Quick Charge-apparaten ook rechtstreeks aansluiten op de wandlader, met behulp van de meegeleverde kabel, om ze van 0 tot 80% op te laden in slechts 35 minuten.*

* Laadt tot 4 keer sneller op dan conventionele 5W-laders. Gebaseerd op interne Qualcomm® Quick Charge™-testen waarbij een snelladende batterij van 2750 mAh (elektrische lading 1,5 C), met het maximale vermogen, bij een thermische limiet van 40 °C, werd opgeladen. Oplaadtijd gebaseerd op opladen van 0% tot 50% (augustus 2015). * Dit product is op 12-2-2019 geregistreerd en gecertificeerd door het Wireless Power Consortium. Producten die de Qi-standaard gebruiken, moeten grondig getest worden op veiligheid, interoperabiliteit en energiezuinigheid. Alleen producten die deze onafhankelijke testen goed doorstaan, worden ‘Qi-gecertificeerd’ en mogen het Qi-logo dragen.
Specificaties

Extra informatie

Artikelcode F7U082VFWHT
Merk Belkin
Kleur Wit
Geschikt voor Alle iPhones die draadloos opladen ondersteunen.
Gewicht (kg) 0.0000
Compatibiliteit Alle iPhones die draadloos opladen ondersteunen.
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie