Terug naar overzicht

Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe

Zoom
 • Compacte car mount voor ventilatierooster
 • Compatiebel met of zonder case
 • Twee high-speed usb-aansluitingen
 • USB-kabel is voorzien van Micro-USB en Lightning aansluiting

Onze webshop is even offline

Je kan in een van onze 21 winkels terecht voor al je aankopen.

Online: niet voorradig
€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

De Airframe+ Car Kit Deluxe is een combinatie van drie van de beste Kenu accessoires waardoor dit de ultieme reisbundel is voor in de auto… Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

De Airframe+ Car Kit Deluxe is een combinatie van drie van de beste Kenu accessoires waardoor dit de ultieme reisbundel is voor in de auto. Deze combinatie bestaat uit een Kenu Airframe+ , Kenu Dualtrip carcharger en de handige Tripline USB kabel met micro-USB aansluiting en lightning adapter.

AIRFRAME+

De Kenu Airframe+ is een super handige en compacte car mount voor smartphones en past op vrijwel ieder ventilatierooster op het dashboard in de auto.

Veilig binnen bereik

Houd je smartphone altijd in het zicht op ooghoogte en veilig binnen bereik, handig tijdens het navigeren, het streamen van muziek of tijdens het voeren van een handsfree telefoongesprek.

<Universele grip

De Airframe+ kan bijna iedere smartphones met of zonder case beetpakken. Hij past op ieder type ventilatie rooster in de auto. En met de roterende clip kun je de smartphone in oedere gewenste positie plaatsen.

AirFrame+ is ook een bureaustandaard

Wanneer je één van je betaalkaarten in de roterende clip steekt dan kun je de Airframe+ ook gebruiken als hands-free bureaustandaard. Ideaal voor het kijken naar video of het spelen van een game in het vliegtuig of in de trein.

DUALTRIP

De Dualtrip is een 12V carcharger met twee high-speed USB-aansluitingen die gelijktijdig twee device op maximale snelheid kan opladen. De Dualtrip is compatibel met bijna alle USB kabels waardoor deze ideaal is om je smartphone, phablet, tablet of bluetooth gadget mee op te laden.

TRIPLINE

Met de Tripline kun je snel je favoriete device opladen en synchroniseren waaronder smartphones, tablets, e-readers, speakers en ander USB-devices met ingebouwde oplaadbare batterij. De USB-kabel is voorzien van zowel een micro-USB aansluiting als een lightning aansluiting die doormiddel van een meegeleverd adaptertje op de micro-USB aansluiting wordt aangesloten. Deze lightning aansluiting is Apple MFI gecertificeerd (Made for iPhone).

Ondersteuning

De Airframe+ ondersteunt smartphones met schermen tot 6 inch (15,24 cm).

De Dualtrip is compatible met alle USB kabels en ideaal voor het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd, waaronder smartphones, phablets, tablets en bluetooth speakers op maximale snelheid.

Met de Tripline laad je snel en veilig al je mobiele devices op en kun je ze snel synchroniseren. De kabel is voorzien van een micro-USB aansluiting en MFI lightning aansluiting.

Makkelijk opbergen

Het design van de Dualtrip is zo slim dat je deze tussen de Airframe kan klammen waardoor je het geheel makkelijk met je mee kan.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode KEN03405
Merk Kenu
Kleur Zwart
Geschikt voor Alle iPhones
Gewicht (kg) 0.0000
Service & garantie 2 jaar consumentengarantie