Terug naar overzicht

Apple AirPort Time Capsule - 2TB

Eindereeks
Zoom
Merk: Apple
 • Intere HD van 2TB
 • Eenvoudige configuratie
 • Draadloze back-ups (OS X)
 • Wireless AC
Online: niet voorradig
€ 329,00

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
 • Gratis thuis geleverd.
 • 14 dagen bedenktijd op je gemak beoordelen
 • Betaal zoals jij wilt met onze flexibele betaalmethoden
 • Financiering mogelijk met de Switch kredietkaart.

Met AirPort Time Capsule, een draadloze harde schijf die naadloos samenwerkt met Time Machine in OS X, kun je een back-up maken van al je waardevolle herinneringen. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Switch:
 • Gratis geleverd of direct afhalen in onze stores
 • Uw product direct bekijken
 • Persoonlijk advies en service
 • Verzekerd van winkelgarantie
Productinformatie

Apple AirPort Time Capsule - 2TB

Met AirPort Time Capsule, een draadloze harde schijf die naadloos samenwerkt met Time Machine in OS X, kun je een back-up maken van al je waardevolle herinneringen. Het is bovendien een compleet 802.11ac Wi-Fi-basisstation dat gelijktijdig actief is op twee frequenties. Verkrijgbaar in een versie van 2 TB of 3 TB.

Automatische draadloze back-ups.

AirPort Time Capsule heeft een harde schijf van 2 TB of 3 TB en werkt automatisch samen met Time Machine in OS X, en dat vertaalt zich in een ideale, probleemloze back-upoplossing.1 Er komen geen kabels aan te pas, en je kunt van alle Mac-computers in huis op één centrale plek een back-up bewaren – automatisch, draadloos en op de achtergrond.

Supersnel 802.11ac Wi-Fi.

Met 802.11ac-technologie en een krachtig beamforming-antennesysteem levert AirPort Time Capsule tot 3x sneller Wi-Fi en een krachtiger en helderder signaal.2 En omdat hij gelijktijdig actief is op de 2,4-GHz en de 5-GHz frequentie, maakt je apparaat automatisch verbinding met de best beschikbare frequentie voor de beste prestaties.

Ontworpen met het oog op prestaties.

Doordat de antennes bovenin het verhoogde ontwerp zijn geplaatst, geeft AirPort Time Capsule zijn signalen af vanaf een hoger punt. Daarnaast hebben we het aantal antennes uitgebreid. Het zijn er nu zes: drie voor de 2,4-GHz frequentie en drie voor de 5-GHz frequentie. Combineer dat met de 802.11ac-technologie en je hebt snellere en meer krachtige verbindingen tot je beschikking over grotere afstanden dan ooit.

Eenvoudige configuratie voor iOS en OS X.

Sluit je ADSL- of kabelmodem aan op AirPort Time Capsule en je maakt met behulp van de ingebouwde configuratie-assistent een nieuw draadloos netwerk. Gewoon met een paar tikjes op je iPhone, iPad of iPod touch. Op een Mac gebruik je het ingebouwde AirPort-configuratieprogramma. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.

Deel je harde schijf of printer.

AirPort Time Capsule kan elke externe USB-schijf omtoveren tot een beveiligde schijf die je kunt delen via je Wi-Fi-netwerk. Dus alle documenten, video’s, foto’s en andere bestanden zijn direct beschikbaar voor iedereen op het netwerk, voor zowel Mac- als pc-gebruikers. Je kunt zelfs een printer aansluiten en die draadloos delen.

Compatibiliteit en beveiliging.

Al je Wi-Fi-apparaten kunnen met AirPort Time Capsule samenwerken. Je AirPort Time Capsule is namelijk compatibel met alle apparaten die gebruikmaken van de specificaties 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802.11ac. En aangezien AirPort Time Capsule een ingebouwde firewall heeft om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet, kun je met een gerust hart over het web surfen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode ME177Z/A
Merk Apple
Kleur Wit
Opslag 2TB harde schijf
Functies Tot 50 gelijktijdige gebruikers van Wi-FI Gastnetwerk ,Automatische back-ups (OS X) ,Printer- en HD-deling ,Dual band 2,4- en 5-GHz
Draadloos-netwerk Wifi 802.11a/b/g/n/ac
Compatibiliteit Configuratie en beheer: Mac met OS X 10.7.5 of hoger en AirPort-configuratieprogramma 6.3 iOS-apparaat met iOS 5 of hoger en de AirPort-configuratie-app 1.3 Back-ups maken met Time machine: Mac met OS X versie 10.5.7 of hoger Toegang draadloze apparatuur: Mac-computers, iOS-apparaten, Apple TV, Windows-pc’s en andere Wi-Fi-apparaten met 802.11a-, 802.11b-, 802.11g-, 802.11n- en 802.11ac-voorziening Gedeeld afdrukken met een USB-printer: Mac met OS X versie 10.2.7 of hoger Pc met Windows XP (SP3) of hoger Gedeelde USB-schijf: Mac met OS X 10.4.8 of hoger Pc met Windows XP (SP3) of hoger
Radio-uitgangsvermogen Maximaal 32,5 dBm (varieert per land)
Beveiliging Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2)3 WPA/WPA2 Enterprise3 Filter voor MAC-adressen NAT-firewall 802.1X, PEAP, LEAP, TTLS, TLS, FAST Toegangsbeheer op basis van tijd
Knoppen en connectors
 • 1x Gigabit Ethernet WAN-poort (voor aansluiting op een DSL-modem, kabelmodem of Ethernet-netwerk)
 • 3x Gigabit Ethernet LAN-poort (computer, Ethernet-hub of netwerkprinter)
 • USB 2 (USB-printer of USB-schijf)
 • Ingebouwde voeding
Voeding Ingebouwde voeding (100-240 V wisselstroom, 50-60 Hz; ingangsspanning: 1,5 A)
Afmetingen 98 x 98 x 168 mm
Gewicht (kg) 1.4800
Meegeleverde software
 • AirPort-configuratie-app 1.3 (voor iOS devices)
 • AirPort-configuratieprogramma 6.3 (voor OS X systemen)
In de doos
 • Apple AirPort Time Capsule
 • Gedrukte documentatie
 • Netsnoer
Service & garantie Je Airport Time Capsule wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie van Apple van één jaar en 90 dagen gratis technische ondersteuning per telefoon. Als je het AppleCare Protection Plan koopt, heb je tot drie jaar lang recht op deskundige technische ondersteuning per telefoon en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.