Terug naar overzicht

Over Switch

 

 

Hallo jij daar! Je bent waarschijnlijk op de Switch site terecht gekomen omdat je een Apple product wil kopen, herstellen of op zoek bent naar meer informatie. Dan ben je bij Switch zeker aan het juiste adres! Switch is sinds 1992 namelijk uitgegroeid tot de grootste Apple-verdeler in België met 21 winkels.

Wat doet Switch?

Switch doet méér dan Apple-producten afrekenen en inpakken: we proberen de klanten een totaaloplossing te bieden zodat ze het beste uit hun aankoop kunnen halen. Alle Switch medewerkers zijn Apple-deskundigen die klanten bijstaan in hun zoektocht naar het perfecte product en het onderhoud ervan. Geïnteresseerde consumenten die graag beter met hun toestel overweg willen, kunnen workshops in onze Macademie volgen.

Wie is Switch?

Switch is een groene Apple-verdeler die sterk gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo brengt Switch verschillende projecten tot leven om zowel op en af de werkvloer een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde omgeving te waarborgen.
Meer info over MVO

Wie koopt er bij Switch?

Bij Switch komt zowel jong als oud, klein en groot, techneut als leek over de vloer. Op onze website vind je al onze producten terug, de locaties en openingsuren van al onze winkels en de specifieke aanbiedingen die we hebben voor leraren, studenten en bedrijven.
Switch
Service & Diensten
Er zijn vele redenen waarom Switch zo goed scoort op het vlak van klantentevredenheid. Ons uitgebreid service aanbod is zeker één van de belangrijkste. Switch garandeert je hierdoor een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.
Bekijk wat we kunnen doen voor jou.
Switch Korting
Leraren en studenten die 18 jaar of ouder zijn hebben een voordeel bij de Switch. Ze krijgen het hele jaar door 6% korting op alle computers van Apple en kortingen op software lopen op tot maar liefst 75%. Bedrijven zijn natuurlijk ook welkom bij Switch. Voor hen hebben we B2B-teams die klaar staan om de meest interessante opties te overlopen.
Ontdek onze kortingen
Kopen bij Switch
Een gloednieuw Apple-toestel is een investering. Switch begrijpt dat en helpt je daarom graag de beste keuze te maken. Koop een toestel in één van onze winkels of via de webshop en kies of je het thuis geleverd wilt of het liever zelf gaat afhalen. Ben je toch niet helemaal tevreden over je online aankoop dan kun je zonder problemen ruilen of herroepen.
Bekijk alle informatie hier.
Contact
Heb je een vraag of geraak je ergens niet goed uit, dan kan je van maandag t/m zaterdag 09:00 - 18:00 terecht bij onze vriendelijke klantendienst op het volgende nummer 03 226 20 06. Je kan ook via het contactformulier een boodschap achterlaten waar we dan zo snel mogelijk op antwoorden.
Neem contact met ons op.
Switch
Veelgestelde Vragen
Heb je een vraag? Kijk dan eens tussen onze selectie veelgestelde vragen. Misschien vind je de oplossing zo sneller!
Naar Veelgestelde vragen
Winkels
Switch heeft 21 winkels in België. Wil je weten welke winkels in de buurt liggen en hoe je er best geraakt, neem dan een kijkje op onze storelocator.
Ontdek onze winkels
Vacatures
Is je favoriete kleur groen? Ben je gek op Apple? Wat je reden ook moge zijn, Switch vindt nieuwe collega's op de werkvloer altijd fijn! Neem eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures of stuur een spontane sollicitatie en misschien zien we elkaar snel.
Bekijk onze vacatures.
Blog
Benieuwd naar wat er bij Switch achter de schermen gebeurd? Lees je graag de laatste nieuwtjes over je Apple-toestel? Geïnteresseerd in tips waardoor je nog meer uit je toestel kunt halen? Volg dan onze blog .
Naar de blog