Terug naar overzicht
AM

-20% op een selectie accessoires bij aankoop van een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch*

In februari zetten we alle stoelen aan de kant voor fijne deals op accessoires! Koop je deze maand een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch? Dan heb je recht op een korting van 20% op een accessoire! Zowel in onze winkels als op onze webshop (in het laatste geval wordt de korting automatisch verrekend in je winkelmandje). Haal alles uit je Apple-toestel dankzij Switch!
Ontdek de accessoires

Een greep uit het aanbod accessoires:

Apple Pencil, tekenkunst op iPad

Domien (26) uit Gent tekent al zijn hele leven. Als tattoo artist is hij de hele dag bezig met ontwerpen te maken voor klanten. Hij staat er mee op en gaat er mee slapen! Die maakt hij op iPad Pro met Pencil. Geen papier nodig, het gaat sneller en hij kan overal creatief zijn.

Blog: vind het perfecte accessoire voor je Apple-toestel!

Accessoires zijn voor je Apple-producten zoals de vinaigrette bij je salade: het ene kan niet zonder het andere! Maar hoe kies je het beste accessoire voor je toestel. Lees erover op onze blog!
Lees het volledige artikel

*Voorwaarden van onze Accessory Month actie: Switch behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en details van deze aanbieding, de in aanmerking komende producten en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Bij aankoop van een iPhone, iPad, Mac, Apple Watch of iPod krijgen klanten 20% korting op één accessoire onder € 100 (retail verkoopprijs, dus incl. BTW) en dit van 1 februari 2019 t.e.m. 28 februari 2019. Het volledige overzicht van accessoires uit de actie is terug te vinden onder deze pagina. De korting van 20% is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen op accessoires (bv. EDU-korting op Apple Pencil 1ste generatie). Voor de korting geldt een limiet van 1 accessoire per klantnummer. Indien de klant meerdere accessoires koopt, geldt de korting van 20% op het duurste accessoire.