Terug naar overzicht
Apple Financial Services

Apple Financial Services voor de prijs van 1 koffie per dag.

Bespaar je bedrijf dure investeringen en profiteer direct van Apple’s grensverleggende technologie!

Toestellen die niet meer up-to-date zijn, gaan vaak gepaard met IT frustraties. Uit een studie van Dropbox is gebleken dat zelfstandigen 60% van hun tijd besteden aan ‘work around work’. Met de nieuwste toestellen werk je sneller en slimmer. Wil je jezelf en je medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wil je geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om – zonder aanschafkosten – aan de slag te gaan met gloednieuwe Apple-producten.

Met Apple Financial Services profiteer je van krachtige Apple-apparaten, zonder dat je eerst dure investeringen hoeft te doen. Lees hier meer over de overstap naar een all-in Apple kantoor.

De voordelen van Apple Financial Services

  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit
  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in je bedrijf
  • Geen grote investering vooraf én geen financiële risico’s
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid
  • Duidelijkheid over de maandelijkse vaste kosten
  • Je houdt je Apple-apparatuur up-to-date
  • Elke 2, 3 of 4 jaar beschikken jijzelf en je medewerkers over de nieuwste technologieën
  • Vanaf een bedrag van € 2500, gespreid over 36 maanden, wat neerkomt op de prijs van 1 koffie per dag

Van kopen naar huren

Van kopen naar huren voor de prijs van 1 koffie per dag. Met Apple Financial Services ga je van kopen naar huren. Dat heeft meteen een impact op je maandelijks aflossingsbedrag: doordat je met de nieuwste toestellen werkt, is de restwaarde enorm hoog. En: die zit niet vervat in je leasing, waardoor je bespaart en tegelijkertijd slimmer én sneller werkt.

Switch to Apple
€ 73,29 / maand
(36 maanden)

iPhone 11 64 Gb Spacegrijs
iPad Pro 11 inch 128 GB Spacegrijs
    + Smart Keyboard
    + Pencil
    + Applecare
MacBook Air 128 GB Spacegrijs
    + Satechi Type-C USB Multi-Port Hub
    + Applecare
Switch Coach aan huis 2u

Pro
€ 96,58 / maand
(36 maanden)

iPhone 11 64 Gb Spacegrijs
iPad Pro 11 inch 128 GB Spacegrijs
    + Smart Folio Keyboard
    + Pencil
    + Applecare
MacBook Pro 13 inch 128 GB Spacegrijs
    + Satechi Aluminium Type-C Pro Hub Adapter
    + Applecare
Switch Coach aan huis 2u

Mix & Match

Combineer het gebruiksgemak van je toestellen met een verzekering, accessoires, services, solutions en dat alles op één glasheldere maandelijkse factuur.

Apple binnen je organisatie

De levensduur van technologie is voor elke organisatie anders. Dankzij Apple Financial Services koppel je je financiële mogelijkheden aan je gewenste technologische upgrades. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties.

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoog je niet alleen de productiviteit en tevredenheid van jezelf en je medewerkers. Ook versterk je de interne bedrijfscultuur en het imago richting je partners. En door als bedrijf een Apple-apparaat naar keuze aan te bieden, verhoog je de kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Lease via Apple Financial Services

Je bedrijf kan, op elk gewenst moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst, Apple-apparatuur toevoegen en de leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat je altijd inzage hebt van de kosten tijdens de gefinancierde periode. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen. Maak je graag gebruik van Apple Financial Lease? Dat kan al voor financieringen vanaf €3.000 excl. btw.

Apple Financial Services samen met Switch

Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Switch gaat met je in gesprek en inventariseert je daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen met jou tot een totaaloplossing te komen.

Ontdek de mogelijkheden van Apple Financial Services:


pro@switch.be

* De korting is afhankelijk van de restwaarde van uw oude product. Onze inruilactie met gegarandeerde inruilprijzen op MacBook, MacBook Air en MacBook Pro is alleen van toepassing op een werkend device, met normale gebruikersschade, op modellen van 2013 of jonger. Heeft u een ouder model? Neem dan contact met ons op. ** Aantal maanden ‘vrijstelling’ van leasebetaling voor nieuwe devices is afhankelijk van de hoogte van de inruil. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.

*** Afhankelijk van waarde van het te ruilen device. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 03 226 20 06 of contact@switch.be. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.