Terug naar overzicht

Apple TV

Apple TV

Bepaal zelf wat je wilt kijken, zoals de populairste series en films. Of kies uit duizenden apps in de App Store. Gebruik de Apple TV Remote als controller voor games die je speelt op het grote scherm in je woonkamer.

Apple TV 4K

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in verbluffende 4K HDR-kwaliteit. Je hebt toegang tot geweldige content uit de beste apps. Sportwedstrijden en nieuws kun je live streamen.
Vanaf € 199,00
Bestel nu

Apple TV (4e gen)

De Apple TV heeft een opslagcapaciteit van 32GB, daarmee heb je ruimte genoeg om de vele applicaties uit de App Store naar je televisie te brengen. Met de afstandsbediening kan je video’s makkelijk bedienen, games spelen of snel tussen applicaties wisselen.
Vanaf € 139,00
Bestel nu

Nimbus draadloze controller voor Apple TV

De Nimbus is een draadloze controller voor je iPhone, iPad en Apple TV. De drukgevoelige knoppen, de menu-knop voor snel navigeren en de Lightning-connector maken van de Nimbus de ideale metgezel voor gamers.
€ 59,95
Ontdek nimbus

Waar is dat feestje?

Maak gezellige avonden helemaal af met een draadloze luidspreker die je overal kan neerzetten. Sfeer gegarandeerd.
Vanaf € 45,95

Apple TV

Op zoek naar een media speler die probleemloos al je media van iPhone/iPad/MacBook naar een groter HD-scherm streamt? Dan zit je op de juiste pagina! Met de Apple TV kun je gezellige filmavonden houden of je favoriete series in nog meer detail volgen. Met het nieuwste model kan je uit de App Store zelfs apps en spelletjes downloaden. Bestel bij Switch je Apple TV en geniet.