Terug naar overzicht

Apple TV

Apple TV

Bepaal zelf wat je wilt kijken, zoals de populairste series en films. Of kies uit duizenden apps in de App Store. Gebruik de Apple TV Remote als controller voor games die je speelt op het grote scherm in je woonkamer.

Apple TV 4K

Met Apple TV 4K bekijk je films en series in verbluffende 4K HDR-kwaliteit. Je hebt toegang tot geweldige content uit de beste apps. Sportwedstrijden en nieuws kun je live streamen.
Vanaf € 199,00
Bestel nu

Apple TV (4e gen)

De Apple TV heeft een opslagcapaciteit van 32GB, daarmee heb je ruimte genoeg om de vele applicaties uit de App Store naar je televisie te brengen. Met de afstandsbediening kan je video’s makkelijk bedienen, games spelen of snel tussen applicaties wisselen.
Vanaf € 159,00
Bestel nu

Apple TV Remote Loop

Met de Remote Loop zit de Apple TV Remote veilig aan je pols vast. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hem per ongeluk laat vallen of dat hij uit je hand glijdt. Je klikt de Remote Loop vast op de Lightning-connector van de afstandsbediening, dus bevestigen en loshalen zijn een fluitje van een cent. En omdat de Remote Loop verstelbaar is, zit hij altijd comfortabel en veilig om je pols.
€ 15,00
Ontdek Remote Loop

Waar is dat feestje?

Maak gezellige avonden helemaal af met een draadloze luidspreker die je overal kan neerzetten. Sfeer gegarandeerd.

Apple TV

Op zoek naar een media speler die probleemloos al je media van iPhone/iPad/MacBook naar een groter HD-scherm streamt? Dan zit je op de juiste pagina! Met de Apple TV kun je gezellige filmavonden houden of je favoriete series in nog meer detail volgen. Met het nieuwste model kan je uit de App Store zelfs apps en spelletjes downloaden. Bestel bij Switch je Apple TV en geniet.

Apple TV kopen

Wat is Apple TV?

Apple TV is een echte must-have in elke woonkamer. Stream je favoriete films en series of bekijk je iCloud fotostream samen met familie en vrienden. Met een Apple Music abonnement speel je bovendien je favoriete muziek af via je home cinema speakers.

Vanuit de AppStore installeer je eenvoudig apps zoals Netflix, Youtube, Plex, TripAdvisor en zoveel meer. Er zijn bovendien eindeloos veel leuke spelletjes beschikbaar om op je grote scherm te spelen. Wil je alles uit de gaming ervaring halen? Combineer je Apple TV met de Nimbus draadloze controller.

Ook voor bedrijven

Ook voor de bedrijfswereld is Apple TV een handige tool. Dankzij Airplay op Apple TV kan je het scherm van je Mac, iPhone of iPad heel eenvoudig weergeven op het TV scherm of beamer. Geef presentaties zonder te moeten zoeken naar een kabel of het juiste tussenstuk.

4K

Op Apple TV 4K zien films, series en foto's er wel 4 keer scherper uit dan Full HD dankzij de hoge beeldresolutie van 3840 bij 2160 pixels. High Dynamic Range (HDR) maakt de kleurweergave rijker, feller en realistischer.

Is Full HD voldoende voor jou, dan val je wellicht meer voor de zachtere prijs van de Apple TV 4de generatie.