Terug naar overzicht

Apple TV accessoires

Koop de leukste accessoires voor Apple TV aan

Met de accessoires voor Apple TV speel jij eindeloos en veilig je favoriete games en sluit je Apple TV aan op jouw televisie. Ben je de originele remote kwijt of ben je iets te los gegaan bij het gamen? Je kan Apple TV Siri Remote ook apart verkrijgen. Kies voor een accessoire van Belkin, SteelSeries of ga voor accessoires van Apple.

Om je Apple TV aan te sluiten heb je een HDMI-kabel nodig. Deze wordt niet meegeleverd in de doos. Met de Ultra High Speed HDMI®-kabel HDMI-kabel van Belkin sluit jij het Apple TV eenvoudig aan en geniet je van de beste beeldkwaliteit.

Games spelen kan perfect met Apple TV remote. Deze remote is licht, klein en je laat ‘m niet makkelijk vallen. Maar in het heetst van de strijd gaat het er soms hard aan toe en dan ben je blij met de verstelbare Remote Loop die de Apple TV Remote veilig aan je pols vastmaakt.

Game je liever met een echte controller, dan is de SteelSeries Nimbus draadloze gamecontroller zeker jouw ding.De drukgevoelige knoppen, de menu-knop voor snel navigeren en de Lightning-connector maken van de Nimbus de ideale metgezel voor gamers. Je kan er zelfs meerdere aansluiten op je toestel, zodat je volledig in multiplayer mode kan gaan.