Terug naar overzicht

Apple Watch

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Zo’n horloge heb je nog nooit gezien.
Ontdek Series 5

Apple Watch Nike

Sluit je aan. En gaan. Met Apple Watch Nike Series 5 heb je de Nike Run Club-app direct op je pols.
Ontdek Nike

Apple Watch Series 3

Monitor je gezondheid. Hou je activiteit en work-outs bij. Blijf in contact met de info en de mensen die je belangrijk vindt. Met Apple Watch Series 3 doe je het allemaal. Gewoon vanaf je pols.
Ontdek Series 3

Apple Watch bandje

Zin om het bandje van je Apple Watch eens te verwisselen naar een meer gepaste kleur voor het seizoen? Kijk dan tussen de Apple Watch accessoires voor een bandje dat het beste bij je past.
Lees meer

Magnetische oplaadkabel

Laad je Apple Watch gemakkelijk op met deze magnetische oplaadkabel die automatisch klikt op de juiste plaats (1m).
€ 35,00
Bestel nu

Belkin ScreenForce InvisiGlass

Met de ScreenForce InvisiGlass van Belkin vermijd je vervelende krassen op het knappe display van je Apple Watch (38mm).
€ 19,95
Bestel nu

Magnetisch oplaaddock voor Apple Watch

Met het magnetische oplaaddock voor Apple Watch kun je je Apple Watch opladen terwijl hij op z'n zij ligt, of plat met het bandje los.
€ 79,00
Bestel nu

Draadloos, Moeiteloos, Weergaloos. Ontdek de Apple AirPods.

De Apple Airpods zijn de perfecte compagnon voor je iPhone.
Airpods

Apple Watch kopen

Sinds Apple in 2014 haar eerste Apple Watch lanceerde, won de smartwatch enorm veel succes. De Apple Watch kende ondertussen al een mooie evolutie met als kers op de taart de Apple Watch Series 5.

WatchOS

WatchOS maakt van je Apple Watch de ideale sportcoach en assistent. Hou je hartslag bij en blijf gemotiveerd om elke dag opnieuw je doelen te halen. Met Apple Watch heb je je berichten altijd binnen handbereik en neem je telefoongesprekken op … ook als je iPhone nog op je nachtkastje ligt. De nieuwste versie WatchOS 6 voegt enkele nieuwe eigenschappen toe. De belangrijkste is wellicht de komst van de App Store naar de smartwatch. Hierdoor kunnen gebruikers direct apps downloaden uit de softwarewinkel. Met nog meer gezondheidsapps zoals Activity Trends, de ECG-app en de Noise-app is de Apple Watch niet meer weg te denken.

Voor elke pols wat wils

De Apple Watches zijn verkrijgbaar in een 38 tot 44mm model en in verschillende kleuren. Hierdoor is de Apple Watch stijlvol aan elke pols. Maak je smartwatch nog persoonlijker dankzij het uitgebreide aanbod aan bandjes, voor welke gelegenheid dan ook.

Apple Watch series vergelijken

Wil je alle nieuwste snufjes en de allersnelste processor, dan is Apple Watch Series 5 helemaal wat jij zoekt. Apple Watch Series 5 heeft een nieuw always-on Retina-display, accuduur op maximaal 18 uur en ingebouwd kompas.

Voor de echte sportieveling is er ook Apple Watch Nike+. De behuizing is gemaakt van licht aluminium en is het glas van het schermpje beter bestand tegen breuken. Bijzonder handig voor jouw actieve levensstijl! Behalve het design is er geen verschil met Apple Watch Series 3.

Ook Apple Watch Series 4 heeft heel wat te bieden. Net als zijn opvolger beschikt hij over een maximale accuduur van 18 uur en is deze Watch waterdicht. Niet de allernieuwste snufjes, maar wel een gunstigere prijs.

Speelt prijs een grote rol voor jou, dan blijft Apple Watch Series 1 interessant. Hij kan zowat alles wat series 2 kan, is spatwaterdicht en maakt gebruik van de GPS van je iPhone.