Terug naar overzicht

Apple Watch Nike+

De Apple Watch Nike+ is bijzonder handig voor jouw actieve levensstijl!
Ontdek hier het Apple Watch Nike+ aanbod bij Switch.

Apple Watch Nike+ kopen

De Apple Watch Nike+ is bijzonder handig voor jouw actieve levensstijl!

Welke sport je ook doet, Apple Watch Nike+ is je ideale maatje en je kan je iPhone gewoon thuis laten. Dankzij de ingebouwde gps heb jij de mogelijkheid om resultaten zoals afstand, snelheid en tempo in te zien. Thuisgekomen synchroniseert alles automatisch met je iPhone. In deze nieuwste Apple smartwatch is nu ook een hoogtemeter ingebouwd. De waterbestendige Apple Watch voelt zich als een vis in het water, dus jullie kunnen nu ook samen zwemmen, surfen of duiken.

Dankzij de verbeterde Hartslag-app is het mogelijk om tijdens het sporten nog nauwkeuriger informatie te ontvangen. Zo weet je binnen een handomdraai of je hartslag afwijkt door middel van een melding, en kun je nauwkeurig zien op de wijzerplaat wat het resultaat was van de laatste meting. Krijg gedetailleerde grafieken van je hartslag in rust en je hersteltijd.

Siri op Apple Watch Nike+ is slimmer dan ooit. Dankzij de 70 procent snellere Dual Core S3-processor kan je nu niet alleen opdrachten geven aan Siri, maar ook dingen vragen. Siri is nu in staat terug te praten. Zo vraag je bijvoorbeeld naar het weerbericht of wanneer je volgende afspraak is.

Bestel je Apple Watch online bij Switch of kom gerust eens passen in één van onze winkels.

Nike+ Run Club-app.

Je ideale loopmaatje. Of je nu een beginner of een freak bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Met de support van miljoenen andere lopers en deskundig advies ga je hard vooruit.

WatchOS

WatchOS maakt van je Apple Watch Nike+ de ideale sportcoach en assistent. Hou je hartslag bij en blijf gemotiveerd om elke dag opnieuw je doelen te halen. Met Apple Watch heb je je berichten altijd binnen handbereik en neem je telefoongesprekken op … ook als je iPhone nog op je nachtkastje ligt. Dankzij het Retina scherm is alles altijd goed leesbaar, ook als de zon schijnt.

Voor elke pols wat wils

Apple Watch Nike+ is verkrijgbaar in een 38 of 42mm model en in verschillende kleuren: spacegrijs of zilver. Hierdoor is de Apple Watch stijlvol aan elke pols. Maak je smartwatch nog persoonlijker dankzij het uitgebreide aanbod aan bandjes, voor welke gelegenheid dan ook.