Terug naar overzicht

Apple Watch Series 1

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Apple Watch Series 1 kopen

Dankzij de Apple Watch Series 1 ben je altijd op de hoogte, kan je je activiteit meten, muziek bedienen en ga zo maar door. De Apple Watch Series 1 is verkrijgbaar in het zilver en het spacegrijs en er bestaan oneindig veel bandjes om je favoriete device mee aan te kleden. De Apple Watch Series 1 is sneller dan het origineel, is spatwaterbestendig en heeft een aluminium behuizing. De Apple Watch Series 1 is jouw partner doorheen de dag, altijd aan de hand!

WatchOS

WatchOS maakt van je Apple Watch de ideale sportcoach en assistent. Hou je hartslag bij en blijf gemotiveerd om elke dag opnieuw je doelen te halen. Met Apple Watch heb je je berichten altijd binnen handbereik en neem je telefoongesprekken op … ook als je iPhone nog op je nachtkastje ligt.

Voor elke pols wat wils

Apple Watch is verkrijgbaar in een 38 of 42mm model en in verschillende kleuren zoals wit, zilver en zwart. Hierdoor is de Apple Watch stijlvol aan elke pols. Maak je smartwatch nog persoonlijker dankzij het uitgebreide aanbod aan bandjes, voor welke gelegenheid dan ook.