Terug naar overzicht

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 kopen

Welke sport je ook doet, Apple Watch Series 3 (of vaak besproken als Apple iWatch) is je ideale maatje en je kan je iPhone gewoon thuis laten. Dankzij de ingebouwde gps heb jij de mogelijkheid om resultaten zoals afstand, snelheid en tempo in te zien. Thuisgekomen synchroniseert alles automatisch met je iPhone. In deze nieuwste Apple smartwatch is nu ook een hoogtemeter ingebouwd. De waterbestendige Apple Watch voelt zich als een vis in het water, dus jullie kunnen nu ook samen zwemmen, surfen of duiken. Voor de echte sporters onder ons is er nu ook de Apple Watch Nike+.

Dankzij de verbeterde Hartslag-app in Apple Watch Series 3 is het mogelijk om tijdens het sporten nog nauwkeuriger informatie te ontvangen. Zo weet je binnen een handomdraai of je hartslag afwijkt door middel van een melding, en kun je nauwkeurig zien op de wijzerplaat wat het resultaat was van de laatste meting. Krijg gedetailleerde grafieken van je hartslag in rust en je hersteltijd.

Apple Watch Series 3 kent je muzieksmaak. Tijdens het bewegen is het nu mogelijk om door je favoriete playlist te scrollen, zodat je niet meer je iPhone erbij hoeft te pakken om je favoriete nummer op te zoeken.

Siri op Apple Watch 3 is slimmer dan ooit. Dankzij de 70 procent snellere Dual Core S3-processor kan je nu niet alleen opdrachten geven aan Siri, maar ook dingen vragen. Siri is nu in staat terug te praten. Zo vraag je bijvoorbeeld naar het weerbericht of wanneer je volgende afspraak is.

Bestel je Apple Watch online bij Switch of kom gerust eens passen in één van onze winkels.

WatchOS

WatchOS maakt van je Apple Watch de ideale sportcoach en assistent. Hou je hartslag bij en blijf gemotiveerd om elke dag opnieuw je doelen te halen. Met Apple Watch heb je je berichten altijd binnen handbereik en neem je telefoongesprekken op … ook als je iPhone nog op je nachtkastje ligt. Dankzij het Retina scherm is alles altijd goed leesbaar, ook als de zon schijnt.

Voor elke pols wat wils

Apple Watch series 3 is verkrijgbaar in een 38 of 42mm model en in verschillende kleuren: goud, spacegrijs of zilver. Hierdoor is de Apple Watch stijlvol aan elke pols. Maak je smartwatch nog persoonlijker dankzij het uitgebreide aanbod aan bandjes, voor welke gelegenheid dan ook.

Apple Watch Series 3

Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde Hartslag-app. Inge­bouwde hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. Nieuw: Apple Watch Series 3. Het is nu makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven.

Meer info