Terug naar overzicht

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Dankzij het grootste en meest geavanceerde always-on Retina-display tot nu toe, is alles op je Apple Watch Series 7 beter leesbaar en makkelijker in het gebruik. Series 7 is de meest robuuste Apple Watch ooit, met een nog barstbestendigere voorkant. Met de geavanceerde features meet je het zuurstofgehalte in je bloed, maak je een ecg wanneer je wilt en kun je apps gebruiken voor mindfulness en het bijhouden van je slaappatroon. Je kunt voor allerlei verschillende work-outs je gegevens bijhouden, waaronder nu ook taichi en pilates.


Belangrijkste features

 • Always-on Retina-display heeft bijna 20% meer schermruimte dan Series 6, zodat alles beter leesbaar is en makkelijker in het gebruik
 • De meest barstbestendige voorkant ooit op een AppleWatch, stofbestendig volgens de IP6X-norm en zwemproof3
 • Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een geavanceerde sensor en app1
 • Maak een ecg waar en wanneer je wilt2
 • Krijg een waarschuwing bij een ongewoon hoge of lage hartslag, of bij een onregelmatig hartritme4
 • Kom helemaal tot jezelf met de nieuwe Mindfulness-app en haal je uurtjes slaap met de Slaap-app
 • Hou je gegevens bij met de nieuwe work-outs voor tai chi en pilates, naast bekende favorieten als hardlopen, yoga, zwemmen en dansen
 • Hou bij hoeveel je beweegt op Apple Watch en bekijk je Trends in de Conditie-app op iPhone
 • Sync je favoriete muziek, podcasts en audioboeken
 • Betaal snel en veilig met Apple Pay
 • Batterij die een hele dag meegaat en sneller op te laden is5
 • watchOS 8 is uitgebreid met nieuwe work-outs, de Mindfulness-app, de wijzerplaat Portretten en diverse verbeteringen in Berichten


 • 1De metingen van de Saturatie‑app zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene conditie‑ en gezondheidsdoeleinden.

  2 De Ecg-app is beschikbaar voor AppleWatch Series4 of nieuwer (uitgezonderd AppleWatchSE) met de nieuwste versie van iOS en watch OS. Zie apple.com/benl/watch voor meer informatie over de compatibiliteit. De Ecg-app is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar. Via de Ecg-app kun je met AppleWatch een ecg laten maken dat gelijkstaat aan een elektrocardiogram met één afleiding..

  3 AppleWatch Series 7, AppleWatch SE en Apple Watch Series 3 voldoen aan de waterbestendigheidsnorm van 50meter volgens ISO‑norm 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Ze zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Series 7 is ook stofbestendig conform IP6X..

  4 Melding bij onregelmatig ritme vereist de nieuwste versie van watchOS en iOS. Deze feature is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar, of gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrilleren is vastgesteld..

  5 Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie..

  6 Abonnement vereist voor mobiel netwerk. Neem contact op met je provider voor meer informatie. Verbinding is afhankelijk van beschikbaarheid van netwerken. Internationaal roamen wordt niet ondersteund. Zie apple.com/watch/cellular voor informatie over deelnemende providers en de voorwaarden die van toepassing zijn. Ga naar support.apple.com/nl-be/HT207578 voor meer informatie over het instellen van deze feature..