Terug naar overzicht
EOY

Blijf actief. Blijf Gezond. Blijf Connected.

Kies voor een gezonde levensstijl samen met Switch en Apple Watch.

Switch helpt je graag om je klaar te stomen voor een fitte zomer, niet alleen fysiek maar ook mentaal... dankzij gratis toegang tot het “Upgrade your brain”-programma bij aankoop van een Apple Watch!*
Bezoek een winkel

Upgrade life, upgrade your brain!

Gratis toegang tot je online track 'Hi-Brain'

Broer en zus Tom en Katelijn Nijsmans, de oprichters van opleidings- en adviesbureau The Tipping Point, ontwikkelden vanuit neurologische inzichten een online track genaamd ‘Hi-Brain’ om je brein in topvorm te krijgen. Het programma bestaat uit zeven hoofdstukken. Tot één daarvan krijg je bij aankoop van een Apple Watch gratis toegang, namelijk: ‘pause brain’, t.w.v. € 69. In deze video vertelt Katelijn er alles over!

Baas over je eigen brein

Zorgen de lentekriebels ervoor dat je zin krijgt om meer te bewegen, gezonder te eten en meer te slapen? Hoewel het een topidee is om je lichaam fit te houden, besteed je tijdens al die fitness- en dieetinspanningen wellicht weinig aandacht aan je allerbelangrijkste orgaan: je brein! Een gemiste kans, want door de enorme mogelijkheden van je brein te ontgrendelen, word je veerkrachtiger en succesvoller. Enter ‘Upgrade your brain’.

1. Pause brain

Kun je maar moeilijk ontspannen omdat je je schuldig voelt als je niets doet? Draaien je hersenen permanent op volle toeren? Tijd om ze een halt toe te roepen, want je brein heeft pauze nodig om energie op te doen én creatieve ingevingen te krijgen. Gedachteloos uit het raam staren: het levert meer op dan je denkt… Maar ook de overige zes hoofdstukken helpen je aan meer brainpower.
Pause Brain

2. Eat brain

Betrap je jezelf erop dat je lunchpauzes skipt en bij het onvermijdelijke dipje in de chocoladekoeken vliegt? Of proef je amper wat je eet? Een optimale werking van je brein hangt af van wat én hoe je eet: van een evenwichtige voeding en een gezond eetritme. Werk eraan, en laat die gelukshormonen maar komen!
Eat Brain

3. Sleep brain

De gevolgen van te weinig slaap kennen we allemaal: een slecht humeur, ondermaatse prestaties en weinig veerkracht. Wacht niet op de dag dat je miraculeus voldoende uren bij elkaar geronkt krijgt, maar help je brein om indrukken te verwerken, nieuwe informatie op te slaan en alle andere processen waarvoor slaap nodig is tot een goed einde te brengen.
Sleep Brain

4. Connect brain

Je zou het misschien niet vermoeden op een maandagochtend na uren fileleed en driftig getoeter, maar mensen zijn sociale wezens. Connecties met anderen zijn een onmisbaar ingrediënt voor je mentale welzijn en geluk – en je hebt zélf in de hand hoeveel ‘connecting time’ je inlast.
Connect Brain

5. Focus brain

Ben je trots op je multitask-talent, maar moet je op het einde van de dag toegeven dat je amper iets gedaan hebt, net omdát je duizend dingen door elkaar deed? We krijgen zoveel prikkels op ons afgevuurd dat de concentratie vaak ver te zoeken is. Ver-moeiend! Om je brein optimaal te gebruiken, moet je alle ruis naar de achtergrond verbannen. Geen nood: je kunt het leren.
Focus Brain

6. Move brain

Na een stevige sportsessie of zelfs een rustige wandeling komen er proteïnes vrij in je hersenen die je helpen leren en onthouden, en endorfines die je energieker en gelukkiger maken. Gedaan met excuses verzinnen, en tijd voor actie! Want je hoeft echt geen topatleet te worden om de breinvoordelen van meer beweging te ervaren …
Move Brain

7. Tune brain

Vraag je je soms af waar de weken en de maanden in hemelsnaam naartoe vliegen? Uit onderzoek blijkt dat we onze aandacht maar al te vaak naar buiten richten – ‘Wat gebeurt er rondom ons? Wat komt er op ons af?’ – terwijl het net cruciaal is om naar binnen te kijken om je stressniveau te verlagen.
Tune Brain

*Actievoorwaarden: Gratis Hi Brain voucher bij aankoop van elke Apple Watch in voorraad. Actie geldig van 17/05/2019 tot en met 30/06/2019 en zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen. Actie enkel geldig in onze fysieke winkels, niet in onze webshop. Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.