Terug naar school?
Krijg AirPods t.w.v. € 179* én 6% korting op je MacBook.

Je brein weer op gang schoppen na een paar maanden vakantie: dat moet je zelf fiksen. Wat we wél voor jou kunnen doen? Zorgen dat jij met het juiste materiaal aan de start verschijnt.
Daarom kun je nu in onze winkels terecht voor een zotte ‘back to school’-promo! Zo word je vanzelf briljant in elk vak.

Vind een
Switch-winkel
in je buurtNaar de store locator
AirPods t.w.v. € 179

AirPods t.w.v. € 179* cadeau ...

Studeren met een streepje muziek, in alle rust je online lessen volgen of Siri antwoorden in je oor laten fluisteren: de AirPods met een waarde van € 179* die je krijgt bij de aankoop van een MacBook Air, 13-inch MacBook Pro of 16-inch MacBook Pro zijn niet alleen de perfecte match voor je Mac, maar ook voor je studentenleven. Ga je liever voor de AirPods met wireless charging case of het geweldige Pro model? Ook dat is perfect mogelijk mits een kleine oplegging**. Snel naar een Switch-winkel in je buurt dus?

Je moest al onderweg zijn! Of nee, wacht nog héél even, want er is meer.

... en 6% korting op je nieuwe MacBook

Je krijgt namelijk niet alleen AirPods* cadeau, maar ook een interessante korting op je MacBook Air of Pro. Zalig, want of je nu notities neemt of het examenforum afschuimt op zoek naar tips: met zo'n nieuwe MacBook gaat alles beter – en sneller. Jij doet er goed aan om óók je pas te versnellen, en je 6% korting op MacBook Air, MacBook Pro 13" of 16" te claimen in een van onze winkels.

Ben je al afgestudeerd? Krijg jij liever meer korting i.p.v. AirPods? Ga dan voor enkel 8% korting op je MacBook Air of Pro! In de winkel of in onze webshop.

6% korting op je MacBook

Onderwijskorting tot oktober

Kom voor 31 oktober langs in een van onze winkels om je 6% korting en je AirPods te claimen – als student ... of als leerkracht***! Klinkt als muziek in je oren? Via onze store locator vind je meteen een Switch-filiaal in je buurt. Tot binnenkort?

Naar de store locator
* Zolang de voorraad strekt.
** + € 50 voor de AirPods met Wireless Charging case of + € 100 voor de AirPods Pro.
*** De Back To School actie is geldig van 10 augustus tot en met 31 oktober 2020 onze 21 Switch Centers én op vertoon van een geldig edu-bewijs. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. De actie, actieperiode of prijzen kunnen zonder opgaaf van reden op ieder moment gewijzigd of beëindigd worden. Klik hier voor de voorwaarden voor de onderwijskorting voor studenten en docenten.