Terug naar overzicht

Back to School

met een nieuwe Mac

Je hebt drie keer met de ogen geknipperd en de zomervakantie zit er weer bijna op.
Switch verzacht de pijn alvast voor studenten en leerkrachten door 10% korting te geven bij aankoop van een Mac.

Zo kan je het nieuwe schooljaar inwijden met een compacte MacBook Air, een efficiënte MacBook Pro of een razendsnelle iMac.
Koop je er nog twee handige Mac accessoires* bij, geeft Switch je maar liefst 3 jaar garantie**! Zo zet je die opkomende schoolblues helemaal van je af en als kers op de taart geven we nog eens 30 Apple Watches weg.

Claim je Studentenkorting

Back to School

10% korting op Mac

Tijdens de back-to-school actie genieten studenten en leerkrachten maar liefst van 10% korting bij aankoop van een nieuwe Mac.
Mac met Studentenkorting

3 Jaar garantie

Peace of mind. Koop je tijdens de back-to-school actie een Mac én minstens 2 accessoires, dan krijg je 3 jaar garantie op je toestel. Alweer één ding minder om van wakker te liggen
Ga voor peace of mind

Download de brochure

Ontdek onze selectie Macs en accessoires voor studenten.

Download brochure

Win één van de 30 Apple Watches

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Apple Watch. Het enige dat je hoeft te doen is ons laten weten waarvoor jij je Apple Watch het liefst zou gebruiken.

Gegevens Deelnemer

  • Je moet minstens 18 jaar zijn om deel te nemen aan deze actie.

    Geef een werkend e-mail adres op. Indien je gewonnen hebt, brengen we je op de hoogte per e-mail.

Adres

Wedstrijd gegevens

* Verplichte velden

Win een Apple Watch

Voorwaarden Back-to-school actie 2017

Actie geldig van 14 augustus tot en met 15 oktober 2017.

Krijg 10% korting bij aankoop van een Mac op vertoon van een geldige studenten- of lerarenkaart in de winkel of met je edu-account in de webshop. Ben je student of leerkracht maar heb je nog geen edu-account, vraag hier je onderwijskorting aan. Koop 2 bijhorende Mac accessoires en geniet van 3 jaar garantie op je toestel. Let op: iTunes kaarten / iPhone / Apple Watch en iPad worden niet beschouwd als Mac accessoires. De garantieperiode van 3 jaar is enkel voor particulieren met een geldige studenten- of lerarenkaart, voor bedrijven geldt een garantieperiode van 1 jaar. Deze actie is niet geldig op BTO (Build to Order) toestellen. 

Switch behoudt zich het recht voor om de voorwaarden en details van deze aanbieding, de in aanmerking komende producten en de duur van de actie te allen tijde te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Voorwaarden Apple Watch Win Actie

Actie geldig van 14 augustus tot en met 15 oktober 2017.

Maximum één deelname per persoon. Deelname uitgesloten voor Switch medewerkers en hun familieleden.
Deelnemers stemmen in met het verzamelen en (veilig) bewaren van de opgegeven persoonsgegevens. Winnaars worden op de hoogte gebracht per e-mail.