Wat is MagSafe?

MagSafe is een magneettechnologie van Apple die in de iPhone 12-modellen is ingebouwd.
Deze technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld als veiligheidsfunctie voor MacBook-laadkabels. Nu is MagSafe ook in de iPhone 12 ingebouwd om een nieuw ecosysteem van accessoires mogelijk te maken, voor eenvoudige bevestiging en sneller draadloos opladen.

Naar de producten

Belkin made for MagSafe


2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe

Laad uw nieuwe apparaat uit de iPhone 12-serie en uw AirPods tegelijkertijd op met onze 2-in-1 draadloze laadstandaard met MagSafe, die tot 15 W levert voor het opladen van uw iPhone. Deze praktische lader heeft een strakke, stijlvolle vormgeving en is geoptimaliseerd voor uw apparaten.

Koop nu

Belkin made for MagSafe


3-in-1 draadloze lader met MagSafe

Dankzij MagSafe-technologie kan deze ultrapraktische 3-in-1 draadloze laadstandaard iPhone 12-modellen zo snel mogelijk opladen met tot 15 W.
Tegelijkertijd kunnen ook uw Apple Watch en AirPods worden opgeladen.

Koop nu

Belkin made for MagSafe


PRO-ventilatieroosterhouder met MagSafe voor in de auto

Houd uw nieuwe iPhone tegen de MagSafe-autohouder en de magneten doen de rest. U kunt gelijk vertrekken.

De houder is zo ontwikkeld dat u er geen omkijken naar heeft en houdt iPhone 12-modellen veilig in het zicht, in de landschap- of portretstand.

Koop nuDraagbaar draadloos laadstation met MagSafe

Met het draagbare draadloze laadstation met MagSafe van Belkin laadt u uw apparaten op, waar en hoe u maar wilt. Zet het laadstation heel eenvoudig vast op uw smartphone zodat deze draadloos kan worden opgeladen terwijl u telefoneert. Of gebruik de standaard om tijdens het opladen video’s te streamen.

Koop nu

Belkin made for MagSafe

Waarom Belkin?

Ons merkdoel is gebaseerd op de overtuiging dat technologie ertoe dient mensen een beter en makkelijker leven met meer voldoening te geven. We werken al jaren nauw samen met Apple® om MFi-gecertificeerde accessoires voor het Apple-ecosysteem te creëren.

Naar de producten

Belkin Magnetic Portfolio

Belkin BOOST↑CHARGE
Magnetisch draagbaar draadloos laadstation

Laad uw nieuwe telefoon veilig op met het draagbare, magnetisch bevestigbare laadstation van Belkin - thuis, met uw computer of onderweg.
Dankzij de perfecte uitlijning kunt u uw toestel gemakkelijk opladen tijdens gebruik.

Koop nu

Belkin BOOST↑CHARGE
Magnetische draadloze laadstandaard

Laad uw nieuwe telefoon veilig op met de laadstandaard van Belkin. Op uw nachtkastje, op uw bureau of met uw computer.
Dankzij de perfecte uitlijning kunt u uw telefoon gemakkelijk opladen terwijl u video’s streamt.

Koop nu

Belkin BOOST↑CHARGE
Magnetische draadloze powerbank

Met de bevestigbare draadloze powerbank kunt u uw iPhone 12 ongehinderd gebruiken. Telefoonhoesjes met ingebouwde accu zijn hiermee overbodig geworden en onderweg opladen is nog gemakkelijker. Zet de powerbank vast op de achterkant van uw telefoon en het opladen begint.

Koop nu

Belkin BOOST↑CHARGE
Magnetische draagbare draadloze lader

Een speciaal voor de nieuwe iPhone 12-modellen ontworpen draagbare draadloze lader waarmee u de nieuwe MagSafe-functie van uw iPhone ten volle benut. U kunt deze draadloze lader op twee manieren gebruiken: 's nachts als een draadloos laadstation en overdag als een powerbank. Leg hem op een vlakke ondergrond voor gebruik als laadstation of gebruik hem als powerbank voor eenvoudig gebruik onderweg. Zet de powerbank vast op de achterkant van uw telefoon en het opladen begint.

Koop nu

 
Magnetisch statief met bewegingstracker

Het statief met bewegingstracker volgt de bewegingen van uw gezicht, zodat u altijd in beeld blijft, ook als u heen en weer beweegt voor de camera.

Ideaal voor YouTubers, make-upartiesten en iedereen die graag video’s van zichzelf livestreamt op bijvoorbeeld YouTube, TikTok of Instagram. Ook handig voor mensen die veel bewegen tijdens het videobellen.


Koop nu

 
Magnetische fitness-houder

Bekijk work-outvideo’s, films en meer via uw telefoon. Met deze modulaire fitness-houder zet u uw telefoon eenvoudig vast, zodat het scherm in beeld blijft terwijl u uw trainings- schema afwerkt.

Met het elastische bandje kunt u de houder vastmaken aan een cardioapparaat, maar u kunt hem met behulp van de magneet ook bevestigen op toestellen voor krachttraining. En bij oefeningen op de mat, zet u hem op de grond, waar hij stevig blijft staan.

Koop nu

Meer Belkin-producten