Terug naar overzicht

10 redenen om een Apple Watch aan te schaffen

Britt
24 april 2019
Door Britt

Apple_watch

De meesten onder ons kennen zeker Apple’s juweel: Apple Watch, met zijn vele functies. Mocht je toch nog twijfelen om de sprong te wagen om er eentje aan te schaffen, geven we je graag 10 goede redenen om je over de streep te trekken!

1. Een echte sportcoach

Apple Watch is heel bekend onder sporters. Dit dankzij de hartslagmeter, versnellingsmeter, de twee chips die je hartslag meten, het aantal stappen die je hebt gezet of de totale wandelafstand van je dag. Dit zijn allemaal functies die je in staat stellen je prestaties op elk moment te volgen en je te motiveren om je oefeningen te voltooien! Let echter op, al deze functies kunnen verslavend werken ;-).

2. Een professionele assistent aan je pols 

Dankzij Apple Watch kan je al je belangrijke e-mails of meldingen discreet volgen, wat erg handig kan zijn tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Dankzij de subtiele trillingen op je pols ben je meteen op de hoogte en kan je alles in één oogopslag bekijken. Dit zorgt voor heel wat tijdsbesparing waardoor jij je kan blijven concentreren op je belangrijkste bezigheden. Toch liever ongestoord een vergadering volgen? Geen nood, je kan altijd de “Niet-storen”-functie inschakelen, je Apple Watch zal dan geen meldingen doorgeven.

3. Een revolutionaire afstandsbediening

Apple Watch is via bluetooth verbonden met je iPhone waardoor hij moeiteloos kan gebruikt worden als afstandsbediening! Of het nu gaat over Apple-toestellen of toestellen van andere merken, het kan allemaal! Je Apple Watch gebruiken als afstandsbediening is zeer praktisch en kan je veel tijd besparen! Zo is het bijvoorbeeld niet meer nodig om naar je luidsprekers te lopen om het volume lager te zetten, je kan het allemaal regelen vanop je pols!

4. Altijd verbonden 

Fan van sociale media en je wil absoluut niets missen? Dan is Apple Watch zeker iets voor jou. Dankzij Apple Watch blijf je moeiteloos op de hoogte van het laatste Facebook-nieuws, Instagram-verhalen, Snapchat of Tweets van je vrienden! De essentiële informatie verschijnt op je Apple Watch en je kan snel en kort reageren, direct vanaf je pols!

5. Een handsfree set aan je pols

Of je nu op de fiets of in de auto zit, Apple Watch is er om je te begeleiden en als GPS te fungeren (jawel!). Je kan ook een smsje lezen en beantwoorden met je stem dankzij Siri, die altijd tot je dienst staat om je leven makkelijker te maken. Veiligheid gaat echter boven alles, de functie “niet storen tijdens het rijden” inschakelen is dan ook aan te raden.

6. Een onvergelijkbaar ontwerp

Dankzij Apple Watch ben je altijd verbonden en bovendien is de Apple Watch ook enorm stijlvol! Of je nu gaat joggen of naar een feestje gaat in kostuum, je kan de Watch altijd aan jouw stijl aanpassen. Je kan namelijk zeer makkelijk de armband verwisselen afhankelijk van de gelegenheid. Voor ieder wat wils!

Ontdek Apple Watch

7. Een overzichtelijk beginscherm

Net als bij alle andere Apple-apparaten beschikt Apple Watch over een overzichtelijk beginscherm met daarop al je apps. Deze is vlot te bedienen dankzij de digital crown. Om nog maar te zwijgen van de geweldige beeldkwaliteit, zoals we dat gewend zijn van Apple. 

8. Lange batterijduur

Je hoeft niet bang te zijn om in het midden van de dag zonder batterij te vallen, de batterij van Apple Watch gaat zonder zorgen een hele dag mee. Gewoon bij het slapengaan je Watch opladen en je bent weer klaar en opgeladen voor een nieuwe dag!

9. Je telefoon altijd bij de hand

Dankzij Apple Watch kan je telefoneren zonder dat je halsoverkop op zoek moet gaan naar je iPhone in je tas. Het bespaart je dus een hoop gedoe om een telefoongesprek snel te beantwoorden.

10. Een horloge, natuurlijk

Met al deze fantastische features mogen we natuurlijk de hoofdzaak niet uit het oog verliezen. Apple Watch is in de eerste plaats een fantastisch mooi horloge. Geloof ons maar, je zal niet meer zonder kunnen!

Koop je Apple Watch bij Switch en profiteer in onze winkels van de expertise van onze adviseurs en technici, onze persoonlijke service én een warm welkom. Koop je je Apple Watch tussen 17/05/19 en 30/06/19? Dan profiteer je nu van gratis toegang tot het “Upgrade your brain”-programma!

Ontdek de actie

Wil je dit eigenlijk allemaal eerst wel eens met je eigen ogen zien? Geen probleem! Kom dan langs tijdens één van onze Playtime-sessies waarbij je Apple Watch uitvoerig kan testen en al jouw vragen kan stellen aan onze Playtime-expert!

Ontdek Playtime

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuwe Apple producten en diensten!

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Britt
24 april 2019
Door Britt