Terug naar overzicht

Zo heb jij je favoriete Apple device het snelst in handen!

94
18 januari 2021
Door 94

Tech21

Wanneer je je hart hebt verloren aan een nieuw Apple Product, zoals de geweldige iPhone 12 Pro Max, de supersnelle MacBook met M1-chip of de kleurrijke AirPods Pro Max, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Echter zijn deze producten niet altijd meteen beschikbaar. Hieronder geven we meer uitleg over onze werking en een cruciale tip om jouw device zo snel mogelijk in handen te krijgen. 

Apple devices bestellen

Normaal gesproken hebben we het merendeel van de nieuwe Apple devices gewoon op voorraad. Deze kan je dus heel eenvoudig bestellen via onze webshop. Soms zal je echter merken dat er onder het product bij ‘Online’ en/of ‘Direct afhalen’, ‘Niet voorradig’ staat aangegeven. In dat geval kun je het product nog steeds bestellen, maar kan het wel iets langer duren voor je deze in huis hebt.

Tech21

Wat betekent het als een product online niet voorradig is? Kort gezegd zijn wij afhankelijk van de leveringen van Apple. Wanneer er dus wereldwijd veel interesse is in een nieuw device, kan het jammer genoeg wel eens voorkomen dat onze leveringstermijn langer duurt dan je van ons gewend bent. Daarnaast dienen we momenteel ook rekening te houden met globale vertragingen veroorzaakt door de COVID-19 pandemie.  

Toch willen we benadrukken dat het plaatsen van een bestelling steeds de beste manier is om jouw Apple-product zo snel mogelijk in handen te krijgen. We versturen de bestellingen namelijk op volgorde van bestelling. Dit betekent dat, zodra wij op een nieuwe lading Apple producten binnenkrijgen, de openstaande bestellingen altijd eerst worden uitgeleverd. Met andere woorden:

Wie eerst bestelt, krijgt zijn/haar product eerst in huis.

Pre-orders plaatsen

Wanneer Apple nieuwe devices aankondigt, duurt het altijd een tijdje voordat deze effectief verkrijgbaar zijn. Apple moet de producten na de lancering namelijk eerst nog verdelen en versturen naar verkooppunten wereldwijd.

Wij communiceren langs onze kant steeds zo duidelijk mogelijk wanneer je de nieuwe producten echt kunt bestellen, maar vaak kun je een week op voorhand alvast een pre-order plaatsen. Wil je zeker zijn dat je bij één van de eerste bent die het gloednieuwe device in handen krijgt? Twijfel dan niet om een pre-order te plaatsen, want ook hier geldt: hoe vroeger je bestelt, hoe eerder je ervan kunt genieten.

Ga voor een optimale bescherming

Zodra je je device in handen hebt, is het tijd om ervan te genieten! Maar … ben je bang dat je jouw gloednieuwe iPhone laat vallen? Geen zorgen, het overkomt de beste wel eens en ook daar hebben we uiteraard aan gedacht! Denk bijvoorbeeld eens aan een verzekering of ontdek ons uitgebreid gamma accessoires met stevige cases en praktisch onbreekbare screenprotectors online of in één van onze winkels.Tech21

Heb je toch nog een specifieke vraag, of word je graag geassisteerd bij de aankoop van een nieuw device? Spring dan gerust eens binnen in één van 21 winkels bij jou in de buurt. Onze Switch Coaches staan voor je klaar met raad en daad! 

Vind een winkel bij jou in de buurt

 

94
18 januari 2021
Door 94