Terug naar overzicht

MagSafe en Decoded, een match made in heaven

Linde
30 maart 2021
Door Linde

Decoded MagSafe

Sinds de komst van de nieuwste generatie iPhones is er veel te doen rond MagSafe. Deze revolutionaire techniek kondigt namelijk een nieuw tijdperk aan voor iPhone. Niet enkel Apple zelf, maar ook third party partners zoals Decoded ontwikkelde een eigen gamma van premium MagSafe accessoires. 

Wat is MagSafe precies en waarom moet jij het in huis halen? Dat leggen we met veel plezier verder uit!

Wat is MagSafe?

Kort gezegd kan je dankzij de MagSafe-techniek accessoires magnetisch aan je iPhone 12 koppelen. Dit betekent enerzijds dat het hoesje stevig om je toestel zal blijven zitten en bijvorbeeld ook niet per ongeluk van een een draadloze oplader zal glijden. Anderzijds zorgt het ervoor dat je jouw device nog verder kan personaliseren dankzij de bijkomende accessoires. 

Hoe werkt MagSafe?

Alle toestellen uit de iPhone 12 familie hebben een ingebouwde magneet in de buurt van de batterij. MagSafe accessoires hebben een soortgelijke magneet, die je dus eenvoudig vastklikt op de achterkant van je iPhone.  

iPhone personaliseren met MagSafe

Sinds iOS 14 is het mogelijk om je iPhone te personaliseren met widgets en appiconen. MagSafe accessoires zorgen er als het ware voor dat je ook de buitenkant van je toestel helemaal kan aanpassen naar je eigen smaak! Zo kun je de ene dag enkel je MagSafe case gebruiken en de andere dag een andere kleur kaarthouder op het hoesje vastklikken. 

Op die manier creër je eindeloze en bovendien elegante mogelijkheden met slechts enkele accessoires! 

MagSafe accessoires van Decoded

Onze favoriete MagSafe accessoires? Dat zijn zonder twijfel de kwalitatieve en tijdloze opties van Decoded. Deze knappe cases, wallets en card sleeves zijn gemaakt van premium leder, bieden een optimale bescherming én garanderen een unieke look. 

Geef je  iPhone de bescherming die het verdient dankzij Decoded!

Ontdek het Decoded MagSafe gamma

Decoded MagSafe

Linde
30 maart 2021
Door Linde