Terug naar overzicht

Maximaliseer je MacBookervaring met de accessoires van Satechi!

Linde
29 september 2020
Door Linde

Satechi

Het academiejaar is terug begonnen en veel professionals zijn nog steeds, fulltime of parttime, gebonden aan hun home office. Vandaag de dag spenderen we dus eens zoveel tijd achter onze bureau en laten we eerlijk zijn … een lege tafel, geduwd in een vergeten hoekje, met enkel je Mac als sidekick volstaat anno 2020 niet meer. De ideale home office of studeerplek is een verlengde van jezelf, met oog voor design en de nodige technische snufjes.  

Kan jouw bureau wel een upgrade gebruiken? Satechi helpt je van A(ansluitingen) tot Z(ilveren keyboard)! 

Breid je studeer- of werkplek uit met de accessoires van Satechi 
en geniet tijdens onze Back To School actie van 10% korting! 

Ontdek het Satechi gamma

Hieronder vind je onze top 4 accessoires van Satechi die jouw bureau naar een hoger niveau tillen.

1.  Satechi Eco Leather Desk Mat - Bruin

De Satechi Desk Mat beschermt je bureau niet alleen tegen krassen en vlekken, maar geeft het bovendien ook een classy look dankzij het hoogwaardig eco-vriendelijk leer, met een gladde, elegante touch en genaaide randen. 

Bureaubeschermer, muismat, schrijfoppervlak, placemat, bureauonderlegger … de Desk Mat is multi-inzetbaar en past zich aan naar jouw persoonlijke noden! 

iOS 14

2.  Satechi Aluminium laptop stand – Spacegrijs

De Satechi Aluminium Laptop Stand is het perfecte accessoire voor je MacBook. De laptopstand vereenvoudigt en organiseert je bureau én dat allemaal in een strakke, functionele stijl. Win-win! 

Satechi

3.  Satechi Aluminium Type-C Pro Hub adapter - Zilver

Sometimes more is more, zeker met de Satechi Type-C Pro Hub adapter! Steek de Pro hub in de USB-C poort van je MacBook en krijg er een HDMI Video Output, USB-C PD, 2x USB 3.0, USB-C, SD én een microSD poort bij! 

Ook hier is uiteraard nagedacht over het design. De aluminium behuizing van de Satechi Pro Hub past perfect bij je toestel en complementeert het strakke ontwerp van je MacBook.

Satechi

4.  Satechi Draadloos numeriek toetsenbord Slim – Spacegrijs

Maak je bestaande Mac-opstelling compleet met het draadloos toetsenbord van Satechi. Het toetsenbord getuigt van een sterk staaltje techniek met Bluetooth-technologie en een oplaadbare batterij die tot twee weken meegaat. 

Het strakke aluminium ontwerp is bovendien verkrijgbaar in Spacegrijs, waardoor het ook qua design perfect past bij jouw Apple device. 

Satechi

Overtuigd van de geweldige accessoires van Satechi? Ontdek hier het volledige gamma! 

Linde
29 september 2020
Door Linde