Terug naar overzicht

Welcome in the Club!

Linde
30 oktober 2019
Door Linde

Switch Club

Mogen we je voorstellen aan... de Switch Club!

Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een volledig nieuw platform, speciaal voor jullie. De bedoeling hiervan? Heel simpel, een community creëren waar we jullie beter kunnen leren kennen en gemakkelijker kunnen inspelen op jullie noden. Enerzijds willen we jullie onderdompelen in het Apple eco systeem en anderzijds geven we jullie ook graag een blik achter de Switch schermen, zodat jullie ons ook beter kunnen leren kennen.  

Twee tot drie keer per week zal er nieuwe content verschijnen in de Club. Van vragen zoals welke producten jullie graag zien verschijnen in onze winkels tot handige tips & tricks om jouw Apple toestellen optimaal te benutten en de leukste manieren om online cadeaulijsten bij te houden. Je hoort het, stuk voor stuk leuke, maar vooral ook relevante content voor onze Switch klanten!

What’s in it for me?

Voor elke actie die je uitvoert, gaande van een artikel liken tot stemmen op een poll, krijg je punten. Deze punten kan je inruilen voor Switch rewards! Geen virtuele spullen, maar échte items die je kan ophalen in onze Switch Centers. 

Altijd al een draadloze oplader gewild, of een nieuwe case voor je iPhone? Je kan uiteraard ook je punten opsparen en gaan voor de big guys, zoals een Apple Watch of een iPhone! Bovendien zullen er regelmatig exclusieve kortingen gegeven worden, enkel geldig voor de Club Members. 

Het is simpel: Hoe actiever je deelneemt aan de Club, hoe meer punten je scoort en hoe leuker de rewards worden die je kan claimen! Bovendien kan je als actief lid na bepaalde tijd de titel van Ambassador claimen, waarmee je ook weer toegang krijgt tot nieuwe content & rewards. Een nieuw level!

Word nu lid van de Club!

Kort samengevat: Word deel van onze community, wees altijd als eerste op de hoogte van het laatste Switch & Apple nieuws, krijg exclusieve kortingen en claim geweldige rewards met de punten die je krijgt door simpelweg jouw mening te geven! 

Dus… ben jij klaar om deel uit te maken van onze community? Scan onderstaande code en registreer je vandaag nog!

Hoe scan je een QR code? Heel simpel:

  1. Open je camera
  2. Beng de QR code in beeld
  3. Je iPhone zal vragen of je de link wil openen

Bovendien ontvang je 10% korting op een breed assortiment accessoires in onze shops als je nu lid wordt!*

See you in the Club!

Switch Club

Lukt het niet om de QR code te scannen? Registreer je dan hier!

* Korting niet geldig op accessoires van Apple en Bose.

Linde
30 oktober 2019
Door Linde