Terug naar overzicht

Nieuwe AirPods met draadloze oplaadcase en Hey Siri!

Britt
21 maart 2019
Door Britt

airpods2019

Gisteren onthulde Apple de nieuwe versie van de AirPods met héél wat verbeteringen. We lichten de vernieuwen graag even uit!

Sneller en stabieler

De nieuwe AirPods zijn voorzien van een nieuwe H1-koptelefoonchip. Deze zorgt voor een snellere en stabielere verbinding met je apparaten. Zo zal je 2x sneller kunnen wisselen tussen je apparaten en wanneer je wil bellen heb je 1,5x snellere verbinding. 
Je kan nu ook Siri met je stem activeren en haar vragen wat je maar wil, zonder je iPhone te moeten boven halen! 

Draadloos opladen

Je hebt nu de mogelijkheid de AirPods aan te schaffen met een draadloze oplaadcasebye bye kabels! Om ze op te laden leg je ze simpelweg op een Qi-oplaadmat en de AirPods worden opgeladen! Vinden we geweldig! Voor wie geen nood heeft aan draadloos opladen is er nog steeds de mogelijkheid de AirPods aan te schaffen met een standaard case.

Een hele dag batterij om zorgeloos te genieten

Één oplaadbeurt is goed voor de langste luistertijd ooit. Zo kon je al tot 5 uur genieten van al je muziek zonder opladen, maar nu kan je ook ongestoord 50% langer (3 uur) telefoneren. Bovendien gaat opladen razendsnel, een kwartier opladen zorgt voor 3 uur luistertijd en 2 uur telefoneren. De batterijstatus kan je nu ook heel eenvoudig nagaan met behulp van je stem, vraag het gewoon aan Siri!

Intuïtief en slim

De AirPods weten wanneer je ze in hebt en zullen dan ook automatisch verbinden. Door middel van sensoren weten de AirPods ook meteen wanneer je ze uit je oren haalt wat ervoor zal zorgen dat de muziek meteen wordt gepauzeerd. Door middel van tikjes kan je naar het volgende nummer gaan, je muziek pauzeren of een telefoongesprek aannemen. 
Voor wie zijn huidige AirPods graag een upgrade geeft kan de draadloze case ook apart aangeschaft worden.
De nieuwe AirPods zullen werken met toestellen waarop iOS 12.2, Mac OS 10.14.4 of WatchOS 5.2 geïnstalleerd is.
 
Het is nog even wachten op de beschikbaarheid, al kan je de AirPods wel alvast bestellen! Check regelmatig onze website voor updates! Wil je zeker als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via het formulier hieronder! 


Ben je graag als eerste op de hoogte van de laatste nieuwigheden?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Britt
21 maart 2019
Door Britt