Terug naar overzicht

Belkin TrueClear Pro: een screenprotector die je niet ziet of voelt, maar wél nodig hebt

Britt
5 december 2018
Door Britt

lacie-ssd

Lijkt het alsof je op sommige dagen een kabouter in elk van je vingers hebt zitten? En willen die kabouters jou dan ook nog eens elk andere dingen laten doen? Op zo’n dagen is het geen uitzondering dat je koffiemok (vol én heet, natuurlijk) uit je handen glipt of je iPhone een duik maakt. Paniek? Dat is nergens voor nodig, of toch niet wat die iPhone betreft. Belkin TrueClear Pro houdt je toestel als nieuw. En het plaatsen van deze screenprotector is bij Switch gewoon inbegrepen in de aankoopprijs! 

Bespaar niet op een screenprotector

Als je een beschermfolie over je kostbare iPhone-scherm kleeft en daardoor je premium-gevoel onherroepelijk verloren gaat (lees: je iPhone-scherm voelt plots aan als plastiek), dan ben je misschien geneigd om toch maar risico te nemen en geen screenprotector te gebruiken. Belkin garandeert het beste van de twee werelden: je beschermt je toestel, maar dan zonder dat je er iets van merkt! De TrueClear Pro-screenprotector is namelijk gemaakt van InvisiGlass Ultra, een materiaal dat drie keer sterker is dan plastiek. Het is maar 0.21 millimeter dik, dus je voelt geen verschil met je originele scherm – ook al omdat InvisiGlass Ultra echt glas bevat. De folie heeft dus geen enkele invloed op de helderheid of de kleuren van je iPhone-scherm, maar biedt wél een drastisch verhoogde krasweerstand en valbescherming. 

Gedaan met luchtbellen en kreukels

Zie je jezelf al prutsen met een folie die je – uiteraard – een beetje scheef kleeft en waarin – uiteraard – luchtbellen en plooien sluipen? Dat risico hoef je echt niet te nemen: bij de aankoop van Belkin-beschermfolie is een professionele plaatsing inbegrepen. Onze Switch-medewerkers zijn daar speciaal voor opgeleid en hebben bovendien exact de juiste machine ter beschikking om de folie netjes te bevestigen. Spring gerust eens binnen in je Switch-winkel om van deze service te profiteren!

Graag meer iPhone tips in je inbox?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Britt
5 december 2018
Door Britt