Terug naar overzicht

Heimwee naar de vakantie? Haal herinneringen op in de Foto's-app

Britt
4 september 2018
Door Britt

foto app mac

Laat je verrassen door de Foto’s-app

Wil je elke dag vergeten momenten herbeleven? De Foto’s-app helpt je een handje door je bibliotheek te scannen op belangrijke mensen, plaatsen of vakanties én ze te verzamelen als ‘Terugblikken’. ‘Terugblikken’ kregen een aparte tab in de Foto’s-app: klik erop om ze te openen. Je krijgt de personen te zien die een rol spelen in de terugblik, maar je kunt ook een kaart met fotolocaties raadplegen, en een overzichtje met gerelateerde terugblikken. Opgepast: deze functie kan behoorlijk verslavend werken!

Makkelijk zelf terugblikken maken

Hou je liever zelf de touwtjes in handen (omdat jij natuurlijk de verhalen achter de foto’s als geen ander kent), dan kun je je eigen terugblikken maken. Tik op je iPhone of iPad op de koptekst van een moment, album of verzameling waar je een bijzondere herinnering aan koestert, scrol naar beneden en kies voor ‘voeg toe aan terugblikken’. Makkelijk!

De film van je leven

Misschien krijg je je foto’s wel het liefst in de vorm van een mooi bewerkte film, voorzien van alle toeters en bellen (lees: met muziek en overgangen)? Ook dan laat de Foto’s-app je niet in de kou staan. Hij maakt namelijk automatisch een film van elke terugblik, die je kunt afspelen door er simpelweg op te klikken. Wil je er zelf iets aan aanpassen? Geen probleem: de muziek, de lengte en de inhoud van de film kun je makkelijk veranderen, met behulp van handige thema’s zoals ‘opwekkend’, ‘episch’ of ‘dromerig’. Experimenteer er gerust op los!

Ontvang je graag meer tips om meer uit je iPhone en co te halen?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Britt
4 september 2018
Door Britt