Terug naar overzicht

Cadeautips voor de papa-die-alles-al-heeft of de zus-die-niets-hoeft

Vicky
11 december 2018
Door Vicky

cadeautips

Stijlvolle sleeves voor de papa-die-alles-al-heeft

Jouw vader weigert dan misschien wel halsstarrig om tips te geven, maar jij hebt natuurlijk allang gemerkt dat de sleeve van zijn MacBook eigenlijk wel een stijlupgrade kan gebruiken! Je kunt simpelweg niet fout gaan met klassiek leder in een tijdloze kleur, zoals zwart, donkerblauw of cognac. Heb je een pendelende papa, of is hij iemand die zijn spullen steevast bij iemand anders dumpt (een ‘kan mijn portefeuille nog bij in jouw handtas?’-type, met andere woorden)? Geef hem dan zijn eigen stijlvolle rugzak!

Een fleurig Apple Watch-bandje voor de zus-die-niets-hoeft

Je zus en haar Apple Watch zijn onafscheidelijk. Ze gebruikt het slimme horloge om bij te houden hoeveel stappen ze zet, maar ook hoeveel verdiepingen ze op het werk met de trap doet, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zelfs al is haar Watch nog in prima staat: afwisselen is altijd leuk. Doe haar gewoon een ander bandje cadeau! Zo kan ze kiezen tussen de leukste kleurtjes, en haar Apple Watch eventueel matchen met haar favoriete trui.

Beats EP-koptelefoon voor coole neven en nichten

Zijn je neefjes of nichtjes te verlegen om te vertellen wat hun hartje begeert? Gelukkig weet jij waar ze dolenthousiast van worden. Een stoere Beats EP-koptelefoon natuurlijk – verkrijgbaar in rood, wit, blauw of zwart. Scoren!

Ontvang je graag meer info over acties?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Vicky
11 december 2018
Door Vicky