Terug naar overzicht

De iPhone-hoezen van Decoded: bescherming in stijl!

Thaïs
5 december 2018
Door Thaïs

lacie-ssd

De kans dat je jezelf binnen vijf jaar nog met exact dezelfde schoenen, bril of horloge op foto wil zien staan is niet bijzonder groot. Dat betekent echter niet dat álle accessoires trendgevoelig zijn! Neem nu de leren hoezen van Decoded waarmee je je iPhone, iPad, Apple Pencil of MacBook beschermt, of de leren Decoded-bandjes om je Apple Watch mee te pimpenDecoded-producten zien er niet alleen elegant en luxueus uit; ze zijn ook nog eens bijzonder praktisch. Wie weet verschuilt de perfecte cadeautip voor de feestdagen zich wel tussen de Decoded Herfst/Winter-collectie 2018? 

Reiziger pur sang? Maak het jezelf makkelijk

Decoded zit op één lijn met de globetrotters onder ons. De oprichters van het merk zijn naar eigen zeggen gebeten door de reismicrobe, en maken er daarom een erezaak van om producten te creëren die reizen comfortabel maken. Of je nu voor het werk of voor je plezier op stap bent: dankzij Decoded heb je je essentials altijd dichtbij je én blijven ze beschermd. Het zal je niet verbazen dat de producten (hoewel ze gemaakt worden in Nederlandsteevast geïnspireerd zijn op culturen en tradities van over de hele wereld. Zo gaat het Decoded-team wereldwijd op zoek naar exclusieve en hoogwaardige materialen, en zweert het bij leer, dat al eeuwen gebruikt wordt om kostbaarheden te beschermen.

Klassieke elegantie, moderne twist

Decoded staat voor premium kwaliteit en klassiek design, maar mét handige snufjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Decoded iPhone-case met magneet en uitneembare achterkant? Dit handige ontwerp combineert modieus met makkelijk, want je kunt het stuk waarin je je klanten- en andere kaarten bewaart vlot afnemen als je bijvoorbeeld een stapje in de wereld gaat zetten of een fikse winterwandeling voor de boeg hebt. Moet je op het werk zijn of ga je shoppen? Dan mag de achterkant er gewoon weer aan!

Decoded: moeten er nog vakjes zijn?

Nog één argument nodig om je Decoded-interesse definitief aan te wakkeren? De producten van het merk zijn steevast uitgerust met een indrukwekkende hoeveelheid vakjes (en je kunt toch nooit te veel vakjes hebben), zonder evenwel zwaar of log te worden. Niet alleen de iPhone-hoezen hebben gleufjes voor bankkaarten, ook de gevoerde Decoded-sleeves voor MacBooks zijn voorzien van een handige rits voor extra materiaal. En hebben we dat niet allemaal?

Graag meer tips in je inbox?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Thaïs
5 december 2018
Door Thaïs