Terug naar overzicht

Valentijn of niet: deze cadeaus veroveren sowieso het hart van je geliefde

Vicky
7 februari 2019
Door Vicky

cadeau Valentijn

Apple Watch: romantischer dan je denkt

Heb je je partner al vaak horen praten over een Apple Watch, maar hakt hij of zij de knoop maar niet door? Je wéét dat zo’n horloge een schot in de roos is, dus geef het gewoon cadeau! Onderschat niet hoe romantisch dit geschenk eigenlijk is. Een Apple Watch heeft namelijk verschillende gezondheidsfuncties, dus je laat met je cadeau meteen zien dat je het beste voor hebt met je geliefde. Mag het er iets dikker op liggen? Weet dan dat je met een Apple Watch je hartslag naar elkaar kunt sturen! (Dat je hart sneller slaat omdat je net de trap op rende, hoeft niemand te weten…)

Een case met een quote?

Je maakt je geliefde vast blij met een nieuw hoesje voor zijn of haar iPhone. Wat dacht je van een case met kersen voor “de kers op de taart van jouw leven”? Beschermhoezen met hartjes of ‘LOVE’ liggen iets meer voor de hand, maar vallen wellicht evengoed in de smaak. Wil je een persoonlijke boodschap meegeven? Kies dan voor case met een toffe quote!

Gezellig avondje met twee

Niets zo leuk als met twee in de zetel zakken voor een film of serie, toch? Dat betekent uiteraard dat een Apple TV ook een prima valentijnscadeau is. Een fleecedekentje erbij, en genieten maar. Die fleece neemt echter niet weg dat je je lief extra kunt verwennen door de temperatuur helemaal op punt te hebben op het moment dat zij of hij thuiskomt! De Elgato Eve Thermo helpt je hierbij: dankzij dit toestel bedien je de thermostaat vanop afstand met je iPhone of iPad. Je ziet, Valentijn vieren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn… 

Wil je onze promoties in je mailbox?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Vicky
7 februari 2019
Door Vicky