Terug naar overzicht

Gepakt en gezakt naar de festivals? Enkele must haves voor de ultieme ervaring

Yasmine
30 juli 2019
Door Yasmine
iPhonelichtjes en festivalsfeer

Tips om je batterijduur te verlengen

De allergrootste zorg op een festival? Hét first world problem van zo goed als elke festivalganger: een lege batterij. We geven je graag enkele tips mee om zo lang mogelijk het maximum aantal blokjes te behouden:

  • Schakel energievreters uit: kijk na bij de functie "Batterijgebruik" welke apps je tijdelijk best uitschakelt
  • Pas de helderheid van je scherm aan: hoe helderder je scherm, hoe meer energie je iPhone verbruikt. 
  • Schakel je locatievoorzieningen en bluetooth uit. Enkel als je de zoveelste zoektocht naar je vrienden inzet of als je de sfeer op de camping wil garanderen met je bluetooth speaker, zijn gps en bluetooth natuurlijk een must. Tip: als Apple Watch-gebruiker laat je je bluetooth ook maar beter aanstaan om er nog optimaal van te genieten (denk onder meer aan berichten, Siri en meldingen van apps).
  • Keep it cool: hoe warmer je batterij, hoe sneller dat die het zal begeven. Lees hier meer over het vermijden van een oververhitte iPhone.
  • Schakel de energiebesparingsmodus op tijd in.
  • Better safe than sorry: neem een extra batterij mee. Je kunt kiezen voor een powerbank, een losse batterij of voor een beschermhoes met een geïntegreerde batterij. Met zo’n battery case heb je je extra batterij altijd mee, en ze laadt gewoon samen met je iPhone op. 

Word het feestbeest van de camping met een bluetooth speaker

Een draagbare bluetooth speaker is onmisbaar op de festivalcamping! Zo bereid je je optimaal voor op je favo artiest van de avond of geniet je nostalgisch na van de band die je net bezocht. Onze tip: de Bose SoundLink Revolve. De speaker levert 360°-geluid voor de hele kring, is verrassend klein en tegelijk verbluffend luid. Zijn er knoeiers met bier? Wees gerust, de speaker is volledig waterbestendig!

Herbeluister je lievelingsnummers via Apple Music. Voor grote festivals maken de organisatoren zelfs een officiële afspeellijst in de app. 

De meeste hippe verschijning op de festivals: trendy hoesjes!

Mist jouw festival outfit nog een detail om het plaatje helemaal af te maken? Pimp your iPhone!

Naast felicitaties van de fashion police, ben je ook nog eens zeer verantwoordelijk. Op een festival ben je niet altijd even voorzichtig met je iPhone dus kan je deze best extra beschermen. Je kan kiezen voor een back cover of voor een flip en/of wallet case. Een back cover beschermt enkel de rug van je iPhone, zoals de Decoded Leather Back Cover. Daartegenover beschermt een flip en/of wallet case je hele telefoon, zoals de EcoFlipcover van Woodcessories.

Je iPhone is gepimpt, beschermd tegen valpartijen en je hebt bovendien een betere grip wanneer je je zoveelste Insta Story vastlegt. Opnieuw last van knoeiers met bier in je gezelschap? Bekijk dan hier ons aanbod waterdichte hoezen en maak je daar alvast niet ongerust meer om!

Ontvang je graag meer van deze weetjes?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Yasmine
30 juli 2019
Door Yasmine