Terug naar overzicht

Healthy Monday, gezonde biogroenten op maandag

Switch
1 augustus 2016
Door Switch

Switch zet volop in op maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat weet je ondertussen. Na de MVO Summit in oktober, werden er een aantal projectgroepen opgericht. Switch Fit zet zich sindsdien in voor onze gezondheid. Zo hebben er een dertigtal collega’s deelgenomen aan de 10 Miles in Antwerpen en wordt er elke week vers fruit geleverd. En sinds een aantal weken wordt er op maandag van ‘Healthy Monday’ gedaan.

Healthy Monday, gezonde biogroenten op maandag

Healthy wadde?

Elke maandag worden er verse biogroenten geleverd. Sla, tomaten, komkommers, radijsjes,… Die worden proper gewassen door het Switch Fit team en daarna kan iedereen er mee aan de slag. Er worden heel wat slaatjes en ‘smoskes’ gemaakt. Kortom: een heerlijke, gezonde lunch.

De biogroenten komen niet uit de moestuin van onze CEO, maar we bestellen ze bij de Baarbeekhoeve – de bioboerderij van Jelle, Roosje en hun drie dochters. Bio dus, en maatschappelijk verantwoord.

Waarom Healthy Monday?

Het motto van de Switch Fit projectgroep is “Een gezonde geest in een gezond lichaam.” Gezonde voeding en een gebalanceerd dieet zijn van groot belang als we ons lichaam gezond willen houden. De stoffen die in groenten en fruit zitten, zorgen ervoor dat we een betere weerstand hebben én meer energie. De beslissing was dus snel gemaakt.

Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen →

Graag meer Apple-tips in je inbox?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Switch
1 augustus 2016
Door Switch