Terug naar overzicht

Een nieuwe iMac. En ’t is een beest!

Vicky
19 maart 2019
Door Vicky

iMac2019

Na de plotse verschijning van een nieuwe iPad Air en iPad mini gisteren, breidt ook de Mac-familie uit met… een nieuwe iMac. De mooie desktopcomputer krijgt enkele stevige updates, waardoor hij sneller en krachtiger is en de kleuren preciezer zijn dan ooit.

Retina to the top!

Met één miljard kleuren, een helderheid van 500 nits en een P3-kleurweergave komen kleuren op het 4K of 5K Retina scherm nog meer dan ooit tot leven. Grijp die popcorn bij de hand, want een film of een serie bekijken op je nieuwe iMac betekent een totaal nieuwe ervaring! 

Snel, sneller, snelst!

De nieuwe iMac is - hoe raad je het – de snelste ooit, dankzij Intel Core‑processors van de achtste en negende generatie. En ook deze keer zijn er uitbreidingsmogelijkheden: beide modellen zijn verkrijgbaar met Fusion Drive. En iMac is ook leverbaar met tot 2 TB SSD-opslag.

Machtige iMac

Quadcore: check! Maar vooral de nieuwe 6- en 8-core­processors maken van deze nieuwe iMac een powerbeest. Het 21,5-inch model haalt Turbo Boost-snelheden tot 4,6 GHz aan. En het 27-inch model haalt makkelijk 5,0 GHz. Imposant!

Nog meer power nodig? Ga voor Vega!

Verder uitbreiden kan met de Radeon Pro Vega-GPU, om tot twee keer zoveel geheugen­bandbreedte beschikbaar te hebben. Processor­intensieve taken (3D-rendering, complexe video-effecten) zullen meteen een pak sneller gaan. Bring it on, Final Cut Pro of Adobe After Effects!

Uitvoeringen, prijzen en beschikbaarheid

De iMac is er opnieuw in 21,5-inch en 27-inch en heel wat uitbreidngsmogelijkheden!
Op dit moment is het nog even wachten op de beschikbaarheid, maar check regelmatig onze website voor updates!
Wil je zeker als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via het formulier hieronder!

 


Ben je graag als eerste op de hoogte van de laatste nieuwigheden?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Vicky
19 maart 2019
Door Vicky