Terug naar overzicht

iPhone SE. Meer dan verwacht. Voor minder dan je dacht.

Linde
16 april 2020
Door Linde

iPhone SE

“Een krachtige nieuwe smartphone met een populair design”

Het is eindelijk zover! Apple heeft vandaag de tweede generatie van de iPhone SE aan de wereld voorgesteld. Deze vernieuwde versie is iets groter dan zijn voorganger, beschikt over een krachtige processor en een geweldige camera. En dan hebben we het nog niet gehad over de scherpe prijs …

Wil je op de hoogte zijn wanneer deze geweldige iPhone SE beschikbaar is bij Switch?

Laat dan zeker je gegevens achter

Krachtige nieuwe smartphone

Het vernieuwde SE model draait op een A13 Bionic-chip die zijn intrede deed tijdens de launch van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Deze chip, beter bekend als de snelste smartphone-processor op de markt, biedt ongeëvenaarde prestaties voor elke taak die iPhone SE voorgeschoteld krijgt. Dankzij de A13 Bionic gaat de batterij van de iPhone SE bovendien uitzonderlijk lang mee. Daarbij komt ook nog eens dat de iPhone SE geschikt is voor draadloos opladen én snelladen ondersteunt. Binnen de 30 minuten zit je al op 50 procent batterij.  

“iPhone SE profiteert van de toonaangevende prestaties van de A13 Bionic-chip voor lange batterijduur, prachtige foto’s met Portretmodus en Slimme HDR en haarscherpe video’s met stereogeluid. Hij is perfect voor games en snel internetten en is voorzien van alle veiligheidsfeatures die onze gebruikers verwachten.” - Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple.

Aan de achterkant van de iPhone SE bevindt zich een 12-megapixelcamera, volgens Apple  ‘het beste single camera-systeem ooit in een iPhone’. Maak zonder moeite schitterende foto’s (of prachtige 4K-video’s) met Slimme HDR en portretten van studiokwaliteit met maar liefst zes belichtingseffecten.  


Populair design

iPhone SE 2020 heeft een 4,7-inch Retina HD-display, met ingebouwde True Tone-technologie waarmee de witbalans wordt aangepast aan het omgevingslicht. Hierdoor is het scherm altijd prettig om te bekijken. Bovendien biedt het heldere Retina HD-display ongelooflijk natuurgetrouwe kleuren dankzij de brede kleurweergave. 

Opvallend is dat we de vertrouwde thuisknop met Touch ID zien terugkomen, voorzien van saffierkristal dat lang mooi blijft en de sensor in de thuisknop beschermt.

De omkadering is gemaakt van hoogwaardig aluminium en stevig glas, waardoor je de SE ook draadloos kunt opladen. Deze glazen achterkant is gemaakt met behulp van een zevenlaags kleurenproces om precies de gewenste kleur en doorzichtigheid te bereiken, en heeft een rijke kleurdiepte. De voorkant van dit toestel, in elke kleur, heeft een volledig zwarte voorkant, wat een bijzonder classy look geeft. Stijlvol én krachtig dus! 

De iPhone SE zal verkrijgbaar zijn in drie prachtige kleuren: zwart, wit en rood.  

iPhone SE

Prijs

Qua opslagcapaciteit kun je kiezen tussen 64 GB, 128 GB en 256 GB. De iPhone SE 2020 start van €479. De prijs ligt dus, net als de voorgaande iPhone SE bijzonder laag, zeker als je rekening houdt met de bovenvernoemde specs.  

“De eerste iPhone SE was een hit bij klanten die blij waren met het compacte formaat, de indrukwekkende prestaties en de betaalbare prijs. De nieuwe iPhone SE van de tweede generatie gaat in elk opzicht een stapje verder” - Phil Schiller, senior vice president Worldwide Marketing bij Apple.

Linde
16 april 2020
Door Linde