Terug naar overzicht

Alles wat je moet weten over iPhone Xs en iPhone Xr

Vicky
12 september 2018
Door Vicky

Apple iPhone X

iPhone Xs

Met iPhone Xs komt Apple op de proppen met een verbeterde versie van de iPhone X: groter scherm, duurzamer glas, een pak sneller en krachtiger dan zijn voorganger en voortaan nòg beter beschermd tegen water en stof.
Opmerkelijk is dat het toestel zelf even groot is als zijn voorganger, maar het display groter. Dat maakt het scherm van zijn grotere broer - voor de gelegenheid de iPhone Xs Max gedoopt - meteen het grootste ooit: 6,5 inch. Voor een MAXimum video- en gaming-ervaring, helemaal de max!

A12 Bionische chip

De nieuwe chip in de kern van de iPhone Xs is de A12 Bionic. Die chip heeft een 4-core GPU, een 6-core CPU en een 8-core Neural Engine - allemaal in staat om 5 miljard bewerkingen per seconde uit te voeren. De A12 Bionic heeft een nieuwere, fraaie beeldsignaalprocessor en kan een biljoen bewerkingen per foto doen. Kortom: ‘snel’ heeft een nieuwe betekenis gekregen met de integratie van deze chip.

IP68: verbeterde water- en stofbestendigheid

De iPhone Xs is water- en stofbestendiger dan voorheen: waterproof tot 2 meter en dat gedurende 30 minuten. Trouwens oòk getest in thee, bier, wijn, zout water, … Hilariteit alom tijdens het testen bij Apple.

12 MP groothoekcamera

De 12 MP groothoekcamera en met een verbeterde True Tone-flitser. Aan de voorzijde bevindt zich een nieuwe 7MP-sensor.

Smart HDR

Deze nieuwe feature is wel erg cool: voortaan kan je nà het nemen van je foto de scherptediepte helemaal zelf aanpassen. Je camera neemt meerdere beelden met telkens een andere belichting en brengt die achteraf samen zodat er een soort nieuw full HDR beeld gevormd wordt. Resultaat: spectaculair gedetailleerde foto’s met een haarscherpe voorgrond en een coole achtergrond met verbeterde bokeh.

Stereogeluid opnemen

Als je voortaan een filmpje opneemt, zal de iPhone het geluid in stereo opnemen. Klinkt goed!

Batterij

De iPhone Xs krijgt een batterijduur van een uurtje meer dan de X. Grote broer iPhone Xs Max krijgt het volle anderhalf uur meer dan zijn voorganger, ondanks het grotere scherm.

Uitvoeringen

iPhone Xs wordt ook geleverd met dual sim-ondersteuning, zal beschikbaar zijn in 5,8 en 6,5 inch (iPhone Xs Max) en in volgende capaciteiten:

- 64 GB
- 256 GB
- 512 GB (hoera, laat je helemaal gaan in het maken van foto’s en video’s!)

Wat de kleur betreft kan je kiezen tussen zilver, een nieuwe gouden uitvoering en spacegrijs. 


Kom langs in onze winkels voor meer informatie.


iPhone Xr

iPhone Xr

iPhone Xr heet hij. Oogt als een iPhone X aan de voorzijde, maar aan de achterzijde heeft hij weer meer weg van een iPhone 8. Dat is natuurlijk maar de buitenkant. Binnenin is hij op bijna alle vlakken gelijkwaardig aan z’n grote broer. Er zijn een klein aantal verschillen maar moet daarom niet onderdoen.

6,1” Display: gewoon anders

Z’n display van 6,1” zit qua formaat tussen iPhone Xs en iPhone Xs Max in. Geen Super Retina HD-display hier, maar wel een Liquid Retina HD-display van geweldige kwaliteit. Van een kleinere broer is dus geen sprake, gewoon anders.

Ook met geweldige camera’s

Je krijgt met iPhone Xr nog steeds een geweldige camera met dezelfde technologie als iPhone Xs. Ook krijg je het geweldige verbeterde FaceID met 7MP-camera. Portretmodus is ook mogelijk met deze iPhone, net als het geweldige bokeh-effect met diepteregeling.

Terug kleur in het iPhone-gamma!

Sinds iPhone 5C moesten de kleurenliefhebbers op hun honger blijven zitten. Maar dat hoeft nu niet meer. iPhone Xr zal beschikbaar zijn in maar liefst 6 kleuren: blauw, wit, zwart, geel, koraal and PRODUCT (RED).

En de opslag-capaciteit?

Voor iPhone Xr kiest Apple voor de vertrouwde mogelijkheden: 64, 128 of 256 GB. Meer dan genoeg voor de gewone sterveling!

Kom langs in onze winkels voor meer informatie.


Ben je graag als eerste op de hoogte van de laatste nieuwigheden?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Vicky
12 september 2018
Door Vicky