Terug naar overzicht

Weinig inspiratie voor je kerstlijstje? Wacht tot je deze leuke accessoires leert kennen!

Vicky
10 december 2018
Door Vicky

inspiratie kerstlijstje

Bose SoundLink Micro: de speaker waarmee je o-ve-ral kunt komen

Muziek maakt alles leuker, toch? Zo is deze periode hét excuus om kerstklassiekers door de boxen te doen schallen terwijl je staat te strijken of kerstkaartjes maakt. De Bose SoundLink Micro is een uiterst compacte speaker (hij past zo in je handpalm), maar hij staat wel garant voor een ‘groots’ geluid. Dit handige accessoire kan bovendien tegen een stootje. Om te beginnen is hij waterdicht – en dan bedoelen we écht waterdicht: hij overleeft zonder problemen een val in het bad waarin jij na het sneeuwruimen zit te weken. Daarnaast is hij voorzien van een scheurbestendige siliconen bevestigingsband, waarmee je hem vlotjes aan je rugzak of je fiets kunt bevestigen. Zijn accu van zes uur vormt nóg een mooi pluspunt, net als het feit dat je er rechtstreeks je opdrachten voor Siri aan kunt dicteren.

Gameplezier dankzij de Gamevice-controller voor iPhone (Plus)

Er gaat niets boven het gevoel van een klassieke gamecontroller, maar natuurlijk ben je verzot op de spelletjes op je iPhone… Dan verander je toch gewoon je iPhone in een gamecontroller! De Gamevice-controller sluit prima aan op de twee uiteinden van je iPhone en garandeert je het beste van twee werelden: je geniet én van het Retina-display van je iPhone én van de knoppen en joysticks van de controller. De controller geeft bovendien stroom, zodat je je iPhone oplaadt tijdens het gamen.

Nooit meer spullen verliezen in het nieuwe jaar

Ben jij, als je heel eerlijk bent, een verstrooide professor? Dan kun je je voornemen om in het nieuwe jaar minder spullen kwijt te spelen. Help jezelf om vol te houden met een TrackR Pixel. Dit handige item trackt niet alleen verloren items, maar laat ook je iPhone afgaan.

Ontvang je graag meer info over acties?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden

Vicky
10 december 2018
Door Vicky