Terug naar overzicht

Why SwitchUp

Linde
23 augustus 2019
Door Linde
SwitchUp

Heeft je huidige iPhone zijn laatste adem nog niet uitgeblazen, maar droom je stiekem weg bij het zien van het nieuwste toestel? iPhone inruilen, het kan!

Time to SwitchUp!

Twijfel je nog om je geliefde iPhone in te ruilen? Begrijpelijk. Gezien wij 100% overtuigd zijn van het SwitchUp principe, gaan wij jou met het hele Switch team overhalen. Enkele van onze interne Apple experts vertellen jou met veel plezier hun grootste reden om voor deze trade in te gaan. 

Jesse Provost, Restore coordinator: Door op vaste momenten te upgraden (bv. elke 2 jaar) behoud je toestel een aanzienlijke restwaarde die je kan gebruiken om een nieuw toestel aan te schaffen én je hebt meteen terug 2 jaar garantie.

Cassandra Heirman, Sales Advisor te Sint-Truiden: Op deze manier kan je om de zoveel jaar een nieuw toestel kopen, zonder iedere keer de volledige kostprijs te betalen en zo altijd gebruik maken van de laatste nieuwe Apple snufjes

Eline VandenbruaeneStudent Marketing OfficerDe service die je, naast het voordeel van een nieuw toestel, bij switch krijgt, vind je nu eenmaal in geen enkele andere winkel terug.

Linde VaesCommunity Coordinator: In mijn vrije tijd ben ik veel met social media bezig. Dankzij SwitchUp heb ik altijd de beste Apple camera voor handen met de nieuwste features. Ik kan echt niet meer zonder de portretfunctie, die bovendien blijft upgraden!

Gary TrevisanSales Advisor te Bergen: Via SwitchUp kan je jouw apparaat upgraden naar het nieuwste model. Bovendien kan je, als je wil, het nieuwe toestel financieren aan 0% vaste rente. Conclusie, Een upgrade van je telefoon zonder je portemonnee praktisch aan te raken? SwitchUp!

Frédéric FrognierSales Advisor te Erpent: Jij krijgt een nieuw toestel, tegen een goede prijs én je oude toestel wordt gerecycleerd of krijgt een nieuwe thuis. Win-win dus! 

Yasmine TruyensDigital Marketeer: Ik ben guilty, ik bingewatch Netflix-series en niet elk scherm is groot genoeg of van goede kwaliteit. Ook de batterijduur van een oude iPhone zwakt af en dan kan ik mijn favoriete series niet uitkijken op de trein bijvoorbeeld. Ik zou dus altijd kiezen om te SwitchUp’en naar kwalitatievere schermen en betere batterijprestaties

Filip CuppensFrontend SpecialistDraadloos je iPhone opladen is voor mij dé uitvinding. Eindelijk gedaan met sukkelen met kabelaansluitingen! Maar Ik zat met een dilemma, want mijn oude iPhone deed het voor de rest nog perfect. De perfecte oplossing? SwitchUp!

 
Is het ons gelukt?? Ready to make the SwitchUp? Yes!

Ga snel langs bij één van onze Switch Centers en geniet van jouw nieuwe iPhone! 

Linde
23 augustus 2019
Door Linde