Terug naar overzicht

Kies voor professionalisme. Kies voor de LaCie Rugged SSD serie.

Linde
31 augustus 2020
Door Linde

Switch Essentials: Stay Connected

Van fotoshoots, tot filmsets en muziekstudio's van de beroemdste creatieve professionals ter wereld … Iedereen in de creatieve wereld is het erover eens, de harde schijven van LaCie en meer bepaald, de Rugged-producten zijn de meest betrouwbare manier om onderweg data te verzamelen en over te brengen. Het is dan ook niet voor niets dat de draagbare harde schijven uit de LaCie Rugged-serie sinds 2005 de allerzwaarste omstandigheden overleven. 

De LaCie Rugged-serie en heel wat andere harde schijven van LaCie scoor je nu
met extra korting 
tijdens onze Back To School actie!

Ontdek het LaCie gamma

Betrouwbaarheid op elke plek

De LaCie Rugged serie is niet alleen waterbestendig (IP67-gecertificeerd), maar ook bestand tegen regen, stof, druk en vallen. Het is vooral die duurzaamheid waarom fotografen en filmmakers telkens weer kiezen voor Rugged-schijven. 

“Small, light and it definitely earns the right to add “extremely” in front of fast and rugged” 

Extreem compatibel

Met de LaCie Rugged SSD hoef je niet je hoofd te breken over eventuele compatibiliteitsproblemen. In de doos steken immers twee verschillende kabels, zodat je deze supersnelle schijf op ieder toestel kan aansluiten: zowel op een klassieke USB 3.0 poort, als op een gloednieuwe USB-C poort. Ook biedt de Rugged SSD ondersteuning voor Thunderbolt 3, zodat je aan absolute topsnelheden je beeldmateriaal kan bewerken en delen.

“Compact, stevig en klaar voor alles!”

Razendsnel

Urenlang gegevens overzetten is voorgoed verleden tijd. LaCie Rugged gaat voor hoge capaciteiten, topsnelheden en zelfs krachtige NvMe-prestaties, zodat je niet meer overgeleverd bent aan de genade van tijdrovende RAW-beeldbestanden en 4K-videomateriaal. Bewerk je project, breng het over en haal je deadlines, sneller dan ooit tevoren.  

Versleuteld en beschermd 

Belangrijke bestanden of foto's kun je in een oogwenk verliezen door deze per ongeluk te verwijderen of vanwege virussen, malware, maar ook stroomstoringen, waterschade etc. Met de LaCie Rugged SSD geniet je niet alleen van uitmuntende schijfprestaties, maar ben je ook uitgerust met Rescue-services voor gegevensherstel!

Alle oorzaken van gegevensverlies worden gedekt. Met het Rescue-plan van LaCie zit je safe.

“I’m a fan of the LaCie Rugged SSD, and I’d recommend it highly to anyone who works in less than ideal conditions and for whom price is no object.”

Switch Essentials: Stay Connected

Overtuigd van de kwaliteit van LaCie? Ontdek hier alles over dit geweldige merk!

Linde
31 augustus 2020
Door Linde