Terug naar overzicht

LaCie Mobile Drive: dé ideale harde schijf voor jouw Mac

Linde
20 februari 2020
Door Linde

LaCie Mobile Drive

Dat Switch al langer fan is van LaCie, is geen geheim. Daarom nemen we graag de tijd om de nieuwe LaCie Mobile Drive in de kijker te zetten!

Als het gaat om ons digitale leven, zijn we vaak nog het meest gehecht aan foto's en video's, zeker nu het einde van de zomer in zicht is. Al die mooie herinneringen stapelen zich snel op, maar die vakantiekiekjes verwijder je toch niet zomaar?! De LaCie Mobile Drive, de harde schijf die als geen ander schoonheid en het belang van kostbare ruimte weet te combineren, biedt het antwoord. 

Slanke vormgeving. Rijkelijk veel ruimte.

LaCie Mobile Drive

Met tot wel 5 TB aan opslagcapaciteit is er ruimte voor alles wat de moeite waard is om op te slaan. Van vakantiefoto’s en summer playlists tot volledige films en persoonlijke documenten. Dankzij de compatibiliteit met Mac (en Windows), USB-C en USB 3.0 is ook de toegang eenvoudig. Bestanden opslaan verloopt vlot dankzij de back-ups met één muisklik en automatische back-up.

Ook qua look zit je goed bij LaCie. Het exclusief diamantgeslepen jubileumontwerp van deze harde schijf past perfect bij de look-and-feel van Apple. En ook de kleuren, Moon Silver en Space Grey, sluiten mooi aan bij uw Macbook. Handig én een prachtig design, de ideale combinatie, toch? 

Perfect for Mac

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de LaCie Mobile Drive werd verkozen tot één van de beste externe opslagoplossingen voor Mac door Macworld, een toonaangevende website gespecialiseerd in Apple-producten. Deze specifieke uitvoering wordt geprezen voor zijn duurzaamheid.

De belangrijkste feature? Dat is waarschijnlijk de ondersteuning voor externe opslagmedia op iPhones en iPads. Sinds iPadOS en iOS 13 is het namelijk mogelijk om LaCie schijven rechtstreeks te gebruiken om belangrijke bestanden op mobiele Apple-apparaten snel en veilig op te slaan.

 

Linde
20 februari 2020
Door Linde